Bu Yolda Hep Beraber Yürümeye Devam Edeceğiz

Bu Yolda Hep Beraber Yürümeye Devam Edeceğiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2019 15:40
Bu Yolda Hep Beraber Yürümeye Devam Edeceğiz

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, resmi olmayan seçim sonuçlarının kamuoyuna açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede “Siyasete Devam” mesajı verdi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, yerel seçim sonuçlarının ardından bir mesaj yayınladı. Kendisine inanan ve güvenen herkese teşekkür eden Gökmenoğlu, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e de hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gökmenoğlu, mesajında “Şahsıma inanan, güvenenlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Hiçbir zaman güveninizi zedelemeyeceğim. Tüm zorluklara rağmen, beni bağrına basan teyzelerime, amcalarıma, abilerime, Ablalarıma, Kardeşlerime, beni kucaklayan evlatlarımıza ayrı ayrı minnettarım. Yolumuz sevgi, çalışmak ve hizmet yolu oldu, Adalet dedik, temiz siyaset dedik, berraklık dedik. Herkesi Seviyoruz dedik. Her zaman da sevmeye devam edeceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki; bu yolda hep beraber yürümeye devam edeceğiz. Başlangıcı yaptık… Allah yolumuzu ve bahtımızı açık etsin inşallah Sevgi ve saygılarımla. Halkımızın, Hemşerilerimizin takdirlerine saygım sonsuzdur. Isparta’mıza Hayırlı olsun der, Sayın Şükrü Başdeğirmen’e de başarılar dilerim. Isparta’mı seviyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.