Buluşma Yerimiz Zillet Değil Millettir!

Bu çağrı İYİ Parti'yi çok kızdıracak...

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ağustos 2019 09:47
Buluşma Yerimiz Zillet Değil Millettir!

Haftasonu Olağanüstü Kurultay yapacak olan İYİ Parti'nin tabanına çağrıda bulunan MHP Lideri Bahçeli, "Buluşma yerimiz zillet değil, millettir" dedi.

MHP İl Başkanı Nail Bayram, Bahçeli'nin mesajını sosyal medya hesabından "Dost ülkücü arkadaşlarımıza Genel Başkanımızdan Mesaj" başlığıyla paylaştı.

MHP Lideri Bahçeli, mesajında "Her ne yaşandıysa geride kalmış, herkes için ders niteliğinde olmuştur. Hadiseleri film şeridi gibi gözümüzün önüne getirdiğimizde bundan hiçbir şahsiyet ve karakter sahibi dava arkadaşımın memnuniyet duymayacağı açıktır, bu kapsamdaki kanaatim de çok güçlüdür.

3-4 Ağustos 2019 tarihinde İYİ Parti’nin 4.Olağanüstü Kurultayı yapılacaktır.Çağrım şudur: Fiziken orada,fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimdirBuluşma yerimiz zillet değil millettir.

Kucaklaşma zamanı gelmiştir. İYİ Parti’nin Olağanüstü Kurultay’ında MHP’yle bütünleşme ve birleşme hamlesi Türkiye’nin gücüne güç katacak, yarım asırlık davamızı birlik ve dirlik içinde geleceğe taşıyacaktır.Çağrım birliğe, beraberliğe, barışmaya ve heyecanla tokalaşmayadır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum