CHP Heyeti Afet Bölgesini Ziyaret Etti

CHP Heyeti Afet Bölgesini Ziyaret Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ağustos 2020 15:12
CHP Heyeti Afet Bölgesini Ziyaret Etti

Geçtiğimiz gün gerçekleşen sağanak yağış sonrası onlarca evin su bastığı Yakaören Köyü’nü ziyaret eden CHP heyeti, vatandaşların taleplerini dinledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan ve parti heyeti, geçtiğimiz gün sağanak yağış sonrası selle karşılaşan Yakaören Köyü’nü ziyaret etti.

Köyde incelemelerde bulunan parti heyeti, vatandaşların taleplerini dinleyerek görüş alışverişlinde bulundu.

Konuyla ilgili CHP Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan, Demokrat’a yaptığı değerlendirmede; “Yakaören köyümüzde meydana gelen aşırı yağış nedeniyle dere taşması sonucu oluşan olumsuzlukları İl Başkanım Yalım Halıcı ile yerinde inceleme ve tespitlerle belirledik. Muhtarımızın üstün gayretler sarf ederek zarar ve ziyan konusunu en aza indirme girişimlerini öğrendik. Ancak, köy içerisinde Burdur yolu kenarından geçmekte olan derenin, İl Özel İdaremizce ıslah edilmesinin zorunlu olduğu apaçık görülmekte. Gecikilmesi veya buna benzer yağışların tekrar olması halinde can ve mal kaybına neden olmasının kaçınılmaz olduğu maalesef ortada, Sayın Valimiz ve İl Özel İdaremizi acilen konu ile ilgili tedbirlere davet ediyorum. Köy halkımıza geçmiş olsun dileklerimle selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.