CHP İl Genel Meclisi İçin Sahada

CHP İl Genel Meclisi İçin Sahada

Yayınlanma:
CHP İl Genel Meclisi İçin Sahada

İl Genel Meclisi’nde kendi listesi ile seçimlere giren CHP, adaylarını kamuoyuna tanıttı. Tanıtım toplantısının ardından esnaf ziyaretine çıkan CHP, 31 Mart seçimlerinde “Turuncu Pusulada Oylar Altı Ok’a” sloganıyla çalışma yürütüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti Belediye Başkanlığı / Belediye Meclisi’nde ortak aday ve ortak liste ile seçimlere giriyor. Ancak bu durum turuncu renkli pusula olan İl Genel Meclisi’nde farklı. İl Genel Meclisi’nde her iki parti de kendi aday listesi ile seçimlere katılacak.

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü ve Merkez İlçe Başkanı Kamil Cem Erdal, dün gazetecilerle bir araya gelerek İl Genel Meclisi Üyesi adaylarını tanıttı.

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, yaptığı açıklamada “CHP’ye fazla oy çıkan köylere hizmet götürmekten acizler. Siyasal ayrım yapıyorlar. Vatandaşı bize oy vermezseniz size hizmet gelmez diye korkutuyorlar. Hedefimiz bu seçimlerde İl Genel Meclisi’nde grup oluşturmak. Isparta’da Belediye Başkanlığı’nda ortak adayımız Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’na, Belediye Meclisinde yine ortak listemiz olan İYİ Parti’ye, İl Genel Meclisinde yani turuncu pusulada ise Altı Ok amblemine oy vermenizi istiyoruz” dedi.
CHP’liler daha sonra il merkezinde esnaf ziyaretleri yaparak seçim çalışmalarını yürüttü.
CHP’nin İl Genel Meclisi üyesi adayları şöyle; Yalçın Çalap, Mustafa Kapısız, Mehmet Dağdelen, Beyza Tekedar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.