CHP'li Gençlerden Hoş Geldin Standı

CHP'li Gençlerden Hoş Geldin Standı

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ağustos 2019 09:47
CHP'li Gençlerden Hoş Geldin Standı

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Gençlik Kolları, SDÜ ve ISUBÜ'nün çiçeği burnunda öğrencilerine hoş geldin demek ve onların çeşitli ihtiyaçlarına yardımcı olmak için otogar civarı başta olmak üzere şehrin çeşitli noktalarına standlar kurdu.

Kurdukları standlarla kente kayıt yaptırmak için gelen öğrencilere yardımcı olan CHP'li gençler kayıt dönemi boyunca standların açık kalacağını söyledi.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Atakan Çetinkaya, "Bu sene Isparta'da üniversite eğitimi almaya başlayacak olan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz. Isparta'da kendilerine yardımcı olabilmek, kayıt işlemlerini, barınma sorunlarını çözmek için atılacak adımlarını kolaylaştırabilmek için ve arkadaşlarımıza bizlerin de burada öğrendiği Isparta misafirperverliğini gösterebilmek için böyle bir çalışma başlattık" dedi.



Çetinkaya, kentin yeni üniversitelilerine seslenerek "Burada büyük bir aileniz olduğunu unutmayın. Güller diyarı Isparta'ya hoş geldiniz" dedi.

CHP'li gençlerin Hoş Geldin standını ziyaret eden CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü de gençleri çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.