Daha Göreve Gelmeden Hizmet Etmeye Başladık

Daha Göreve Gelmeden Hizmet Etmeye Başladık

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2019 17:51
Daha Göreve Gelmeden Hizmet Etmeye Başladık

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, göreve geldiklerinde yaşlı vatandaşların evlerinin belediye imkanlarıyla temizleneceğini, çamaşırlarının yıkanıp ütülenerek kendilerine teslim edileceğini söyledi. Başdeğirmen, kurban bayramında kurbanın kesecek kasap bulamayan yaşlı vatandaşlar içinde ücretsiz kurban kesim hizmeti verileceğini söyledi
AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Mehmet Tönge Mahallesinde vatandaşla buluştu. Başdeğirmen’in mahalle buluşması programına TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Milletvekili Uğur Gökgöz de katıldı. Konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir yıl içinde Isparta’ya 4 kez geldiğini anımsatarak başlayan Başdeğirmen, “Sayın Cumhurbaşkanımız yanındaki çalışma arkadaşlarını da Isparta’ya gönderip projelerimizi takip ettiriyor. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu da ilimize gelecek. Bölgemize nasıl hizmetleri en iyi şekilde getirebiliriz diye çalışmalar yapıyoruz. 31 Mart’tan sonra iktidarımızın da gücüyle en güzel hizmetleri bölgeye getireceğiz. Tabi Şükrü Başkan projelerini açıklıyor ama bunlar uygulanır mı diye aklınıza bir şey gelmesin. Bu projelerin hepsi, istişare edilmiş tüm finans kaynaklarına kadar hesabı yapılmış uygulanacak projelerdir. Biz vatandaşlarımızla devamlı istişare halindeyiz. İhtiyaçları tespit ediyoruz. 31 Martta sizler 5 yıl boyunca yerel idarecileri seçeceksiniz. Çok iyi düşünüp iyi tartıp oylarınızı vermeniz gerekiyor. Adayların projelerine bakmanız söz veriyorsa bunun takibini yapmanız gerekiyor. Bizler sizlerin verdiği oylara karşılık sözümüzü yerine getiremezsek bunun vebalini almış oluruz. Sizlerin de verilen sözlerin yerine getirilip getirilmediğini takip etmeniz gerekiyor. Bizler ben bilirim değil biz biliriz diyerek sizlerin görüşleriyle şehrimize yön vermek istiyoruz . Bizler yapılacak her şeyi sizlerle paylaşacağız. Sizlere danışarak yapacağız” dedi.

Isparta Belediyesinde vatandaşın parasının çarçur edilmeyeceğini, vatandaşın faydasına olmayacak işlere vakit nakit harcanmayacağını kaydeden Başdeğirmen, “Gittiğimiz tüm mahallelerde vatandaşlara 10 yıldır hizmet alamadıklarını söylüyorlar. Peki siz şehir merkezinde 10 yıldır en küçük değişim gördünüz mü? Bir belediye başkanı şehre iki yıl gelmese asfalt, kanalizasyon, kaldırım bunlar ilgili birim müdürleri tarafından yaptırılır. Belediye Başkanı şehrin 15-20 yıl sonrasını görüp buna göre hizmetleri getirmek için seçilir ama biz Isparta’da bir yıl sonrasını bile göremedik. Biz Isparta’da sosyal konut ihtiyacı var dedik, ertesi gün bilboardlarda “müjde müjde hayalleriniz gerçek oluyor sosyal konut geliyor’ dediler. Kapalı durak dedik. Hemen alelacele kapalı duraklar konuldu. Koku sorunu dedik. 10 yıldır mücavir alan dışında kalıyor diye yapmadıkları işi yapmaya kalktılar. Demek ki seçimlere 4-5 ay falan kalsa asfaltınız, sosyal tesisiniz hepsi bitecek. Biz daha göreve gelmeden size hizmet etmeye başladık” diye konuştu.

YAŞLI VATANDAŞAMIZIN EVİ TEMİZLENECEK
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başdeğirmen “Allah kadınlarımızı başımızdan eksik etmesin. Sizler anamızsınız. Sizler çok güzel şeylere layıksınız. Biz göreve geldiğimizde sizlere çok fazla pozitif ayrımcılık tanınacak. Sizlere çok fazla hizmete edeceğiz. Mahallelerde çocuklarınız için spor sahaları olacak. Evde hastası olan yakınlarına kadınlarımız bakıyor. Başında durmak zorunda olduğunuz için bir yere gidemiyorsunuz. Öyle güzel bir yaşlı bakım merkezi yapacağız ki, yaşlılarınızı bizlere emanet edebileceksiniz, daha sonra da gelip güler yüzlü şekilde merkezimizden alacaksınız. İsteyen yaşlı vatandaşlarımızın evleri temizlenecek, çamaşırları yıkanıp ütülenerek evlerine teslim edilecek. Bir de kurbanları var. Kurban Bayramlarında pencereden bakıyorlar ‘Biri gelse de şu kurbanı kesiverse’ diye. İşte belediyemize isimlerini yazdırdıklarında görevli kasaplarımız Kurban bayramlarında evlerine gidecek, kurbanlarını kesip parçalayıp kendilerine teslim edecek” dedi.

ISPARTA BAŞDEĞİRMEN’LE
GELİŞİM HAMLESİNİ BAŞLATACAK
TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç de “Biz söylenmesi gerekenleri söyledik. 31 Mart son derece önemli bir seçim. Bu artık bir beka seçimi. Isparta’da ise değişim diyoruz ve 31 Mart’ta Şükrü Başdeğirmen diyoruz. İnşallah Isparta geçmiş hatalarına düşmeyecek bu sefer şehrine ve geleceğine sahip çıkacak ve Başdeğirmen ile gelişim ve değişim hamlesini başlatacak. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz” dedi.

31 MART’TA BİR TARİH DAHA YAZALIM
AK Parti Milletvekili Uğur Gökgöz de “31 Martta da bir tarih daha yazmaya var mıyız. Tevazu samimiyet gayretle memleket işi gönül işi diyor muyuz? Şükrü Başkanımızı 31 Martta Isparta’da şehrül emin olarak seçiyor muyuz? Bizler de Şükrü Başkan’ın projelerini takip etmek, onlarla birebir ilgilenmek, milletimizin derdiyle dertlenebilmek için buradayız. Güçlü desteğinizi 31 Mart’ta bizden esirgemeyin bizde işimiz hizmet gücümüz millet diyerek sizlere hizmet etmeye devam edelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum