Eczacının Evinde Yapılan Arama Şok Etti

Eczacının Evinde ve İşyerinde Yapılan Arama Şok Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2019 09:16
Eczacının Evinde Yapılan Arama Şok Etti

Yaşadığı evde baygın halde bulunan 21 yaşındaki O.E, kaldırıldığı hastenede yapılan kan tahlillerinde kanında yabancı menşeli vücut geliştirmede kullanılan ve Türkiye’de satışı bulunmayan bir ilaç tespit edildi.

Polis, O.E’nin ilacı temin ettiği eczacıyı tespit ettikten sonra operasyon düzenledi. Gözaltına alınan eczacı F.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay 09 Nisa’n tarihinde meydana geldi. 21 yaşında O.E. evinde baygın vaziyette bulundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis tarafından soruşturma yürütülürken O. E’nin yapılan kan tahlillerinde kanında yabancı menşeli vücut geliştirmede kullanılan ve Türkiye’de satışı bulunmayan bir ilaç tespit edildi.

O.E’nin ilaçları aldığı tespit edilen eczane sahibi F.Ç. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla gözaltına alındı.

İşyerinde, evinde ve aracında yapılan aramalarda çeşitli markalarda 1180 adet sentetik ecza ele geçirildi. Eczacı F.Ç. hakkında uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan işlem yapılarak gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

O.E’nin halen yoğun bakımda olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum