Eğirdir'de Yine El Bombası Bulundu

Eğirdir Baba sultan mevkiinde birden fazla el bombası bulundu.

Yayınlanma:
Eğirdir'de Yine El Bombası Bulundu

Eğirdir Baba sultan mevkiinde birden fazla el bombası bulundu. Olay yerinde önlem alan ve bölgeyi kapatan polis, el bombalarının imhası için uzmanlardan yardım istedi.

Eğirdir Baba sultan göl kenarında bugün öğle saatlerinde vatandaşların, polisi arayıp birden fazla patlayıcı madde gördüğü ihbarında bulundu. İhbar sonrası olay yerine polis ekipleri yönlendirildi. Yapılan incelemenin ardından patlayıcı maddelerin el bombası olduğu tespit edildi.

Bölgeyi şeritle kapatan ve güvenlik önlemi alan polis, giriş çıkışlara da izin vermedi. Olayla ilgili savcılığın soruşturma başlattığı, el bombalarının etkisiz hale getirilmesi için bomba imha uzmanlarının gelmesinin beklendiği öğrenildi.

2023 yılının Eylül ayında da 9 adet el bombasının bulunduğu Eğirdir ilçesinde bu el bombalarının göle ne zaman kimler tarafından bırakıldığı bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.