Ekonomi Borç Bularak Düzelmez!

Vatan Partisi'nden Üretim Devrimi Kurultayı Öncesi Ajans32 ve Demokrat Gazetesi'ne Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2019 11:25
Ekonomi Borç Bularak Düzelmez!

Perşembe günü Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek’in katılımıyla gerçekleşecek olan Üretim Devrimi Kurultayı öncesinde Vatan Partisi’nden bir heyet Ajans32 ve Demokrat Gazetesi’ni ziyaret etti. İl Başkanı Şimşir, “Ekonomi artık borç bularak düzelmez, üretmek zorundayız. Üretim Devrimi Kurultayımızda da üretim ekonomisini konuşacağız” dedi.

Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu Başkanı Savaş Oruç, İl Başkanı Bilal Şimşir ve parti yöneticileri bugün Ajans32 ve Demokrat Gazetesi’ni ziyaret ederek Perşembe günü gerçekleşecek olan Üretim Devrimi Kurultayı hakkında bilgi verdi.

Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu Başkanı Savaş Oruç, “21 Kasım tarihinde Nevşehir ile başladığımız Üretim Devrimi Kurultaylarında bugüne kadar 7 ilde üreticilerimizle buluştuk. Sanayici, çiftçi, üretici ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan kurtuluşun anahtarlarını bu kurultaylarımızda tartışıyor. 5 Aralık Perşembe günü Barida Hotel’s de Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in de katılımıyla Üretim Devrimi Kurultayı’nı gerçekleştireceğiz. Sizleri ve tüm Isparta halkını da bu kurultaya davet ediyoruz” dedi.

İl Başkanı Bilal Şimşir de konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Değerli Isparta halkı, Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in katılacağı Isparta ve Türkiye Ekonomisin çözümünü konuşacağımız kurultayımızda üreticilerimizin, sanayicilerimizin, esnafımızın, çiftçimizin, memurumuzun, köylümüzün kısacası tüm milletimizin ekonomik sorunlarını ve çözüm yollarını konuşacağız. Ekonomiyi borç bularak sürdürme dönemi bitmiştir. Herkes borçlu; esnaf borçlu, sanayici borçlu, çiftçimiz borçlu ve milletimiz, devletimiz borçlu...

Peki, çözüm nedir ne yapmalıyız? Maliyet sorunu? Pazar bulma sorunu? Çiftçimize destek sorunu? Isparta’mızın üreticileri nasıl daha fazla üretecek? Köylü, çiftçi, sanayici ve üreten hangi programla yeniden baş tacı olacak? Birlikte çözümü konuşacağız. Üreticilerin milleti hükümetini yakındır. Üretim Devrimi Kurultaylarına tüm üreticilerimiz ve halkımız davetlidir” ifadelerine yer verdi.

Ajans32 Genel Yayın Yönetmeni ve Demokrat Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Bora Tüfekli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vatan Partililere çalışmalarında başarılar diledi.

Üretim Devrimi Kurultayı 5 Aralık Perşembe Günü Saat 14:00'de Barida Hotel's de gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.