“Emre Mahallesinde Kentsel Dönüşümü Başlatacağız”

“Emre Mahallesinde Kentsel Dönüşümü Başlatacağız”

Yayınlanma:
“Emre Mahallesinde Kentsel Dönüşümü Başlatacağız”

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Emre Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahallede kentsel dönüşüm yapacaklarını söyleyen Günaydın, Öküzbattı Mesireliğini de yeniden düzenleyeceklerini açıkladı.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmalarını sürdürüyor. Günaydın seçim çalışması kapsamında Emre Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle meydanında yapılan açık hava toplantısı öncesi Mehteran gösterisi yer aldı.

Göreve geldikten sonra Emre Mahallesinde kentsel dönüşüm yapacaklarını söyleyen MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, “imar revizyonunu yaparak, 7 kat yükseklik vereceğiz. Böylelikle sözümüzü yerine getireceğiz” dedi.

BORÇSUZ VE KASASINDA PARA OLAN BELEDİYE BIRAKTIM, ŞİMDİ BORÇ 800 MİLYON TL

Belediye’yi borçsuz ve kasasında para varken teslim ettiğini söyleyen Günaydın, “şu anda Belediye’nin borcu 800 milyon liradır” dedi.

KÖY GARAJI OLAN YERİ OTOGAR YAPTILAR”

Önceki döneminde yeri 200 yıl değişmeyecek yeni otogar projesine başladıklarını söyleyen Günaydın, “ama daha orayı tamamlayamadılar. Köy garajı olan yeri otogar yaptılar” dedi.

ÖKÜZ BATTI MESİRELİĞİNİ YENİDEN DÜZENLEYECEĞİZ”

Günaydın, Emre Mahallesindeki öküz battı mesireliğini de yeniden düzenleyeceklerini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.