Erdoğan: "Devlet Bey'le Oturacağız, Konuşacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyareti dönüşü yerel seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Erdoğan: "Devlet Bey'le Oturacağız, Konuşacağız"

AK Parti ve MHP'de yerel seçim çalışmaları son sürat devam ediyor.

Adayların belirlenmesi ve hangi şehirde ittifak yapılacağının netleştirilmesi için iki parti arasında temaslar sürüyor.

Komisyondan çıkan kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sunulacak.

İTTİFAKDA SIKINTI YOK

Cumhur İttifakı'nın aday belirleme konusunda herhangi bir sıkıntısının olmadığını belirten Erdoğan, Bahçeli ile istişarelerini yapıp bütün isimleri hayırlısıyla belirleyeceklerini söyledi.

ISPARTA DETAYI

Bilindiği üzere 31 Mart 2019 seçimlerinde mevcut başkan Yusuf Ziya Günaydın yeniden Milliyetçi Hareket Partisi başkan adayı olmuş, Cumhur İtifaki ise diğer şehirlerde ortak aday çıkarmıtı.

Ancak zamanın ITSO Başkanı olan Şükrü Başdeğirmen Ak Parti'nin sürpriz adayı olarak seçime katılmış ve Isparta'da ittifak yapılmamıştı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Cumhur ittifakı liderleri Erdoğan ve Bahçeli'nin bir araya gelip hangi şehirde ittifak yapılacağının belirlenmesi konusunda Isparta için nasıl bir karar çıkacağı merak konusu.

SİYASİ RÖNVANŞ OLUR MU?

MHP kulislerinden edinilen bilgilere göre; Yusuf Ziya Günaydın'ın genel başkanı Devlet Bahçeli ile görüşüp adaylık konusunda icazet aldığı ve aday olup 2019 seçiminin rövanşını almak istediği bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum