Fırıncılara Da Destek Verilemez Mi?

Isparta’da geçtiğimiz Cumartesi günü ekmeğe zam geldi. Artan maliyetler karşısında daha fazla dayanamayan fırıncılar çareyi zam yapmaktan yana buldu

Yayınlanma:
Fırıncılara Da Destek Verilemez Mi?

Ülke genelindeki zam furyasından Isparta’da ekmek de nasibini aldı.

Isparta’da geçtiğimiz Cumartesi günü ekmeğe zam geldi. Artan maliyetler karşısında daha fazla dayanamayan fırıncılar çareyi zam yapmaktan yana buldu.

Yapılan zam artışı ile 4 lira olan Küçük ekmek (210 gr) 5 liraya, 8 liraya satılan Büyük Ekmek (420 gr) 10 liraya yükseldi. Zamlı fiyatlar 28 Ocak Cumartesi gününden yani bugünden itibaren geçerli oldu.

Daha önce başka kurumlara destek veren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şimdi de fırıncılara maddi destek verip zammı geri çektirebilir.

Isparta’da bir anda ekmeğe gelen 1 TL’lik zam karşısında şok yaşayan vatandaş ise tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi. Hatta bazı vatandaşlar ise, ‘Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, fırıncılara destek verip, zammı geri çektirebilir’ yorumunda bulundular.

(Sami Toksöz)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum