Gökgöz'den 23 Nisan Mesajı

AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz'ün 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 91. yılı mesajı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2011 17:20
Gökgöz'den 23 Nisan Mesajı

Bugün 23 Nisan 2010 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızın 91.yılını kutluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920 Ulusumuzun babadan oğla geçen saltanat yönetimini terk ederek halkın kendisini seçtiği temsilcileri aracılığı ile yönetmeye başladığı günün adıdır.

Devletimizin yönetim sisteminde bu tarihle başlayan büyük değişim Türk Ulusunun binlerce yıllık tarihindeki en büyük devrimi simgeleyen 29 Ekim 1923’te Cumhuriyetin ilanı ile sonuçlanmıştır. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ilk Meclisin açıldığı 23 Nisan 1920 gününü Ulusumuza aynı zamanda çocuk bayramı olarak armağan etmiş ve bu yönüyle de büyük önderimiz Dünya ölçeğinde ki eşiz liderliğini bir kez daha göstermiştir.

Türk Milletinin gönlünde onun bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi olarak en önemli yeri işgal eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl Yurdumuzda ve Yurt dışında ki Temsilciliklerimizde bütün kurumlarımızda, okullarımızda ve her evde çeşitli etkinliklerle kutlanarak Milli Birliğimizin kenetlenmiş ifadesini temsil etmektedir.

Büyük Önder Atatürk’ün düşüncesinde çocuklar Milletin geleceğidir. Onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak Milli Bayramımız olan 23 Nisanı çocuklara armağan etmiştir. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve Türk Devleti’nin devamını emanet edeceğimiz yeni Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesi amacıyla Ak Parti İl Teşkilatı olarak Milletimizin ve bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum