Gökmenoğlu'ndan Gençlere Müjde

Gökmenoğlu'ndan Gençlere Drift Alanı Müjdesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2019 20:47
Gökmenoğlu'ndan Gençlere Müjde

Isparta’da drag yapmak isteyen fakat yerlerinin olmadığı için uzun zamandır büyük sorunlar yaşayan Drag severler seslerini duyurmak için bugün “Yaza Merhaba Etkinliği” düzenledi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmneoğlu da Drag severlere seslendi.

Gökmenoğlu: “Sevgili arkadaşlar araçlarınızla buralara kadar geldiniz ama belediye başkanı sizlere bir pis sahası yapmadı. 90 gündür sahalardayım. 4 Ocak 2019 günü Isparta 2. Noter tastikli 140 adet yapacağımız işlemleri noterden tastiklettik. Mevcut başkan da diğer mevcut aday da “biz yapacağız” diyor. Çekiyor gidiyor. Ama biz ne yaptık? noterden yapacağımız vaadleri tastikledik. Söz konusu 140 adet projelerim arasında size dirift alanı yapacağımı söz verdim. Mevcut başkan burada 400 m2’lik alan yapmış, araçlar durmuyor. En az buraya 800-900 metrekarelik alan ve sıcak asfaltlı olması lazım. Bunların hepsini ben sizlere müjdeliyorum. Yapacağım” açıklamalarında bulundu.






HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.