Gül Ürünlerini Tüm Türkiye’de Satacağız

Gül Ürünlerini Tüm Türkiye’de Satacağız

Yayınlanma:
Gül Ürünlerini Tüm Türkiye’de Satacağız

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılınç, Isparta’nın tanıtımı ve kente ekonomik girdi sağlamak amacıyla 81 ilde Gül Ürünleri ve Lavanta Ürünleri satış ofisleri kuracaklarını kaydetti.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılınç, Isparta’nın turizm potansiyelini artırmak, kentin tanıtımını sağlamak ve ekonomik girdi elde etmek amacıyla, 81 ilde gül ve lavanta ürünleri satış ofisleri kuracaklarını söyledi.
Algınkılınç, “Belediye olarak, Türkiye genelindeki 81 vilayetimizde ve büyük ilçelerimizde mutlaka hem Isparta’mızı tanıtım amaçlı hem de gül ürünleri ve lavantamızı satabilmek ve tanıtabilmek için satış ofisleri açacağız. Bu ofisler ve satış mağazaları sayesinde hem Isparta’mızı diğer şehirlerimizde tanıtmış olacağız. Reklamını yapmış olacağız. Hem de Isparta’mıza iş ve istihdam sağlayacağız. Bunu yaparken de başta Gülbirlik olmak üzere Isparta’da ki tüm gül ürünleri satan ve üreten firmalarımız ile birlikte işbirliği içerisinde yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.