Günaydın: “Eski Otogar 12 Bin, Açmaya Çalıştıkları Yer 6 Bin Metrekare”

Günaydın: “Eski Otogar 12 Bin, Açmaya Çalıştıkları Yer 6 Bin Metrekare”

Yayınlanma:
Günaydın: “Eski Otogar 12 Bin, Açmaya Çalıştıkları Yer 6 Bin Metrekare”

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın yeni otogar projesi ile ilgili çarpıcı bir detayı açıkladı. Günaydın, şu anda kullanılan otogarın, açılmaya çalışılan yerden 2 kat daha büyük olduğunu söyledi.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi’nde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in açmaya çalıştığı bölümün son halini açıkladı.
Günaydın şu anda kullanılan otogarın toplam 12 bin metrekarede hizmet verdiğini söyleyerek, açılmaya çalışılan alanın sadece 6 bin metrekare olduğunu belirtti.

ESNAFIMIZI ZORLAYIP MAĞDUR EDİYORLAR”

Günaydın, “Şu anda çalışan otogarımız 12 bin metrekaredir. Yeni açmaya çalıştıkları otogar ise 6 bin metrekare. 12 bin m2’de çalışan bütün insanlarımız 6 bin metrekareye nasıl sığar? Tabi sığmıyor bunun için de kavgalar başladı zaten. Burayı aldatmaca açmak istiyor. Sığmayan yerde problemler başlar, o problemlerin başlayacağını bile bilmiyor.

Bu otogarın tamamının yapılması lazım. Tamamı yapıldığı zaman esnafımız istediği genişlikte, istediği metrekarede ve istediği rakamda orada işlerine devam edebilecekler. Şu anda sıkışma olduğu için kara borsa gibi göstererekten esnafa da yüksek rakamlar söylüyorlar. Yüksek rakamlara esnaflarımızda burada kandırılıyor. Kara borsa gibi görünüyor. Sığmadığı için, kalabalık olduğu için. Esnaflara kafa tutuluyor alırsan al almazsan alma gibi ifadelerde bulunuluyor. Ve şehrin dengesi her şeyi bozulma noktasındalar. Halbuki tamamını yaptığımız zaman rahatlayacak” dedi.

OTOGARI ŞİMDİDEN ÇALIŞAMAZ HALE GETİRDİ”

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Başdeğirmen’in esnaftan özür dilemesi gerekirken esnafa baskı yaptığını söyleyerek, “Burada tersine özür dilemesi lazım ‘ben bu 12 bin metrekarenin karşılığını burada veremedim, yapamadım. Aciz kaldım, hiçbir şey yapmadım. 15te 1ini yaptım’ demesi lazım. Ben gelirsem bunun derhal tamamını yapacağım. Bu esnaflarımıza yeniden daha güzel, daha geniş istedikleri metrekarede.

Evet, ben istedikleri metrekarede yerleri inceledim de öyle yaptım burayı. Bunlar istemedikleri metrekareyi veriyorlar oraya. Bu kadar anlamsız bir çalışma şimdiden burası çalışmaz duruma gelmiştir. Böyle değerli bir projeyi siz paçavra yapmak istiyorsunuz ama inşallah şurada 21 gün kaldı gelirsem derhal düzelteceğim o esnaflara istediği gibi güzel yerler vereceğim. İstedikleri genişlikte olacak.” dedi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.