Günaydın Fatih Mahallesi’nde Konuştu

Günaydın Fatih Mahallesi’nde Konuştu:"Bu Mahalleye Sosyal Tesis Yapmak İçin Ayırdığım Alanı Satmaya Hazırlanıyor"

Yayınlanma:
Günaydın Fatih Mahallesi’nde Konuştu

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Belediye Başkanlığı döneminde Fatih Mahallesi'ne sosyal tesis yapmak için ayırdığı alanı 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen Şükrü Başdeğirmen'in kendisi için ayırdığını söyleyen Başkan Adayı Günaydın, "Bunun adına saygısızlık denir" dedi.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Adayı Günaydın’a MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, MHP Isparta İl Başkanı Önder Topçu ve partililer eşlik etti. Mahalle sakinleri Günaydın’ı yoğun ilgi ile karşıladı.

Belediye Başkanlığı döneminde Fatih Mahallesi'ne sosyal tesis yapmak için ayırdığı alanı 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen Şükrü Başdeğirmen'in kendisi için ayırdığını söyleyen Başkan Adayı Günaydın, "Bunun adına saygısızlık denir" dedi.
Günaydın göreve gelmesi halinde yapacağı ilk hizmetin Fatih Mahallesi'ne sosyal tesis kazandırmak olduğunu söyledi.

** “BU MAHALLEMİZE DERHAL BİR LİSE KAZANDIRACAĞIZ"

Başkan Adayı Günaydın, göreve gelmesi halinde Fatih Mahallesi'ne bir lise kazandıracaklarını söyledi.
Belediye Başkanlığı döneminde kente 1 milyon ağaç diktiğini ancak bunun 250 bininin mevcut belediye yönetimi tarafından kesildiğini söyleyen Günaydın, "Bununla kalmayıp bir de babasının malıymış gibi yeşil alanları satıyor. Bunun hesabını soracağız" dedi.

** GÜNAYDIN: BABAMIN PARK VE BAHÇELERE HİBE ETTİĞİ ARSAYI SATAMAZSIN

Babasının Eğirdir Yolu üzerindeki park ve bahçelere kendi arsasını hibe ettiğini söyleyen Günaydın, "Şükrü Başdeğirmen şimdi onları bir bir toplayıp satmaya kalkıyor. Benim babamın malını satamazsın" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.