Günaydın Özel'e Patladı

Günaydın Özel'e Patladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2019 10:43
Günaydın Özel'e Patladı

Kanal32'de katıldığı bir programda Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı hedef alarak eşi, çocukları ve damadına yönelik sert eleştiriler yönelten AK Parti Milletvekili Recep Özel'e cevap aynı tondan geldi.

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Günaydın'a 'Geçmişte Akü ve Pil Fabrikası kuracağınızı söylemiştiniz neden gerçekleşmedi?' şeklindeki sorusuna cevap verirken Ak Parti milletvekili Recep Özel'in bir gün önceki ailesine karşı ithamlarını geçmiştede yaptığını söyleyerek cevap verdi.

Günaydın konuşmasında; "Ben sayın Abdullah Gül ile görüştüm. Çin heyetleriyle görüştüm. Tam yatırım yapacaktım ki Allah kahretsin bu fetöcüler bize operasyonlar yaptı. Bu oprasyonlar yapılırken alç..., nam...., ahl..., Recep Özel bu sırada bana, eşime, çocuğuma iftiralar atmıştır. Biz bu davalardan beraat ettik. Biz beraat ederken siz Amerikalara gittiniz, gruplarla gittiniz" şeklinde konuştu.

RABBİM SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN

AK Parti Milletvekili Recep Özel'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "“Sayın; Yusuf Ziya Günaydın... Bugün Kanal 32’de şahsıma yönelik ağır küfür ve hakarette bulunmuşsun. Seninle bu konuda Yargıda hem ceza, hem hukuk davasında hesaplaşacağız. Senin bütün bu bozuk üslubuna rağmen üslubumu yine de bozmayacağım. Rabbim ve Isparta ‘lı hemşehrilerim seni bildiği gibi yapsın” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum