Günaydın: "Yeniden Sevgi Dönemi İçin Geliyoruz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Özbay Medya bünyesinde yayın yapan Haber Sulh Gazetesi’ni ziyaret etti.

Yayınlanma:
Günaydın: "Yeniden Sevgi Dönemi İçin Geliyoruz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Belediye Başkanlığı dönemini “Sevgi Dönemi” diye tanımlayan Günaydın, “Yeniden Sevgi Dönemi İçin Geliyoruz” dedi.

Yusuf Ziya Günaydın, “İl teşkilatımız, merkez ilçe teşkilatımız, Ülkü Ocaklarımız, KAÇEP’imiz ve tüm birimlerimizle 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sahadayız. Birlik, beraberlik içerisinde bu seçimi inşallah kazanacağız. Isparta yeniden MHP Belediyeciliği ile buluşacak. Biz kendi dönemlerimize geçmiş yıllarda ‘sevgi dönemi’ demiştik. İşte o anlayışla yeniden sahadayız. Yeniden sevgi dönemi için geliyoruz. Birlik, beraberlik için, kucaklaşmak için geliyoruz. Ayırmadan, ayrıştırmadan, canla başla Isparta’mız için çalışmak üzere geliyoruz” dedi.

Günaydın, “Bizim dönemimizden yarım kalan işlerimiz var, yapmak isteyip yapamadığımız projelerimiz var. Şimdi bunların üzerine yenilerini de ekleyerek Isparta’da büyük bir hizmet seferberliği başlatacağız. Bu seferberlikte Isparta kazanacak. Ayrım gözetmeksizin, sevgi diliyle, hoşgörü ile bu memlekete hak ettiği hizmeti sunacağız” ifadelerini kullandı.

Isparta’nın artık kaybedecek zamanı olmadığını kaydeden Günaydın, “Artık Isparta’nın zaman kaybetme lüksü yok. Bakın, şimdi Yeni Otogarı açıyoruz diyorlar. Açtıkları yer, bizim projemizde Köy Garajı. Bunlar köy garajını, otogarı falan bilmezler. Yeterince zaman kaybettik, şimdi hizmet için kolları yeniden sıvayacağız. Yarım kalan işlerimizi tamamlayacağız, yapamadıklarımızı yapacağız, Isparta’ya yeni vizyonlar kazandıracak projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum