Günaydın’dan Avukatlara Tam Destek: “Yeni Avukatlarımıza Kira Desteği Vereceğiz”

Günaydın’dan Avukatlara Tam Destek: “Yeni Avukatlarımıza Kira Desteği Vereceğiz”

Yayınlanma:
Günaydın’dan Avukatlara Tam Destek: “Yeni Avukatlarımıza Kira Desteği Vereceğiz”

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Günaydın Isparta Barosunu ziyaretinde yeni avukatlara kira desteği vereceklerini ayrıca Hukuk öğrencilerine kitap yardımı yapacaklarını söyledi.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Isparta Barosu Başkanı Av. Ünsal Çankaya’yı ve yönetimini ziyaret etti.
Ziyarete MHP İl Başkanı A. Önder Topçu, Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve Merkez İlçe Başkanı Av. A. Oğuzhan Pesen de katıldı.

** “AVUKATLARA HER ALANDA DESTEK VERECEĞİM”

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın hukuk okuyan, mezun olup mesleğe yeni başlayan ve şu anda avukatlık mesleğini yapan avukatlara her alanda büyük destekler vereceklerini söyledi.

Günaydın, “Şu anda hukuk fakültesinde okuyan öğrencilerimizin en büyük sıkıntısı kitaplar. Çünkü çok pahalı. Bunları öğrencilerimize belediye olarak biz vereceğiz. Ayrıca mezun olup avukatlık mesleğine başlayan ve ofis açmak isteyen arkadaşlarımıza ücretsiz ofis veya kira desteği vereceğiz” dedi.

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın ayrıca; halkın ücretsiz avukatlık hizmetinden yararlanabilmesi için Barodan avukat tahsis edildiğini ancak avukatların “adli yardım” ücreti konusunda sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Günaydın, “Hukuk davalarında vatandaşlarımızın hukuki destekten yararlanması için adli yardım müessesi bulunmaktadır. Ancak yeterli ödenek sağlanmakta güçlük çekildiği için biz belediye olarak Avukatlarımızın ödemelerinin gecikmemesi adına nakdi destekte bulunacağız. Böylece vatandaşımızın mahkemelere avukatlar aracılığıyla erişimi daha kolay bir hal almış olacak” dedi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.