Halıcı:" Yönetemiyorsunuz, Hemen İstifa Edin"

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı elektrik kesintisi yaşanan mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2022 23:23
Halıcı:" Yönetemiyorsunuz, Hemen İstifa Edin"

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı elektrik kesintisi yaşanan mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin yaşadığı sıkıntılara kulak veren Halıcı, daha sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından gönderilen yardım tırında mahalle sakinlerine ekmek ve sıcak çorba dağıttı.

 Isparta'nın günlerdir kara kışta yalnız bırakıldığını ifade eden Başkan Halıcı, Sosyal Belediyecilik anlayışını Tüm Türkiye’de inşa edeceklerini söyledi. 

Halıcı, ''5 gündür elektrik kesintileri ve kar yağışı ile mücadele eden Ispartamıza yardım elini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek uzattı. Sosyal Belediyecilik anlayışını Tüm Türkiye’de inşa edeceğiz. Sana söz Ispartam! Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Hemşehrilerimiz günlerdir kara kışta yalnız bırakıldı. Vatandaş isyan ediyor ama seslerini duyan yok. Isparta'da olumsuz etkilenmedi diyecek kadar gerçeklikten uzaklaşan mantığı anlamıyoruz. Isparta'mızı mum ve soğuğa mahkum ettiniz. Dün dediğini, bugün unutanlara buradan tavsiyemizdir. Yönetemiyorsunuz, hemen istifa edin'' dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum