Hamburger'in Devinde Kertenkele Skandalı!

Dünyanın en büyük fast-food zincirlerinden McDonald’s, Sinpagur’da bir ürününün içinden çıktığı iddia edilen kertenkele skandalıyla karşı karşıya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Eylül 2013 12:55
Hamburger'in Devinde Kertenkele Skandalı!

Strait Times'ın haberine göre; Mcdonald’sSingapur, sosis sandviçten çıkan küçükkertenkele skandalıyla sarsıldı. Bir müşteri sipariş ettiği ürünün içinden bebek bir kertenkelenin çıktığını iddia etti ve ürünün fotoğrafını şirketin Facebook sayfasına gönderdi. Müşterinin gönderdiği fotoğrafta, bebek kertenkelenin kuyruğunun dışarıya sarktığı görüldü. Müşterinin konu hakkında daha fazla bilgi vermemesi ve Facebook üzerinden gönderilen mesajlara geri dönmemesi şüphe yarattı.

Şikayetin ardından ürünlerini toplatan McDonald’s Singapur, konu hakkında daha fazla bilgi vermek istemedi. McDonald’s Singapur’un Kurumsal İletişim Müdürü Kevin Lim, “Daha fazla spekülasyona neden olmamak için test sonuçları çıkana kadar konu hakkında farklı bir açıklama yapmayacağız” dedi. Müşterinin Facebook’a gönderdiği fotoğrafın hala sitede olduğu da görüldü. Lim konuyla ilgili olarak, “Facebook sayfamızdaki yorumları silmek gibi bir şirket politikamız yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya