Hamile ve Çocuklu Kadınlara Müjde

Hamile ve Çocuklu Kadınlara Müjde

Yayınlanma:
Hamile ve Çocuklu Kadınlara Müjde

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılınç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hamile ve çocuklu kadınlara bir müjde verdi. Algınkılınç, “Bizim yönetimimizde tüm hamilelere ve 2 yaşına kadar tüm çocuklu annelere şehir içi ulaşım ücretsiz olacak” dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılınç, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle yayınladığı mesajında kadınlara önemli bir müjde verdi. Algınkılınç, “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum. Tüm annelerimizin, ablalarımızın, kızlarımızın, halalarımızın, teyzelerimizin, yengelerimizin dünya kadınlar gününü kutluyorum. Bizim tarihimizde, geçmişimizde kadına verilen değer ve önem bellidir. Çıkış prensibi ve ana ilkesi de “Cennet anaların ayaklarının altındadır“ anlayışı ve düsturudur. Bu nedenle tekrar tüm kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyor ve tebrik ediyoruz. Ve eğer belediye başkanı olur isek tüm hamile bayanlarımıza ve 2 yaşına kadar tüm çocuklu annelerimize şehir içi ulaşımı ücretsiz yapacağımızı buradan müjdeliyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.