Her Seçim Dönemi Olmayacak Vaatler

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan sosyal konut hamlesini “seçim vaadi” olarak nitelendirdi.

Yayınlanma:
Her Seçim Dönemi Olmayacak Vaatler

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak lanse edilen ‘TOKİ Toplu Konut Projesi’ ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, “Şimdi sayın cumhurbaşkanının seçim vaadi olduğunu düşündüğümüz bu toplu konut projesini, biz proje olarak destekliyoruz. Yani evet yapılması gerektiğine inanıyoruz. Vatandaşa bu hizmeti sağlanmalı. Fakat bu sadece seçim vaadinden öteye geçecek bir proje değil.

Daha yerler belli değil. İnsanlar ne kadar fiyat ödeyecekler belli değil. Yani siz ortaya bir tez atıyorsunuz. Ben bunu yapacağım. Ee ne zaman yapacaksınız, hangi tarihte başlayacaksınız, hangi noktalarda yapacaksınız?

Hiçbirisinin tam anlamıyla bilgi erişimi mümkün değil. Bununla beraber vatandaşımız kaç para ödeyecek bunu da bilmiyor. Yani bir belirsizlik içerisinde biz bunu seçim vaadi olarak görüyoruz. Yani birazcık gerçekçilikten uzak. Zaten 2023’te başlayacağız, 2028’de bitireceğiz diyorlar. Biliyorsunuz kendilerinin açıklaması bu da bir seçime tekabül ediyor. O yüzden vatandaşı aldatmaktan öte görmüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.