İkisi de Aylin Cesur

Siyasetteki yerli yersiz çıkışlarıyla gündem olan İYİ parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, son günlerde servis edilen montajlı fotoğraflarıyla konuşulmaya başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2022 12:37
İkisi de Aylin Cesur

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un son zamanlarda basın mensaplarına gönderdiği fotoğraflarda yapılan teknolojik farklılıklar dikkat çekiyor.

1970 doğumlu olan Milletvekili Cesur’un, danışmanları tarafından servis edilen fotoğraflarda gençleştirilmiş hali görünüyor.

Teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde özellikle bilgisayar teknolojilerinde kullanılan değişik programlar sayesinde fotoğraflarda yapılan montajlar ile insanlar gerçek hallerinden çok uzaklaştırılabiliyor.   

Her haliyle doğal bir güzelliğe sahip olan 1970 doğumlu Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un, fotoğraflardaki montajı kendi isteğiyle mi yoksa danışmanları tarafından mı? Yapılıyor bilinmiyor.  

aylin-cesir.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum