İl Genel Meclisinde Grup Oluşturacağız

İl Genel Meclisinde Grup Oluşturacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2019 17:25
İl Genel Meclisinde Grup Oluşturacağız

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, İl Genel Meclisinde seçmenlerin oyuna talip olduklarını belirterek “İl Genel Meclisinde grup oluşturacağız. Hedefimiz bu. Vatandaşlarımızdan Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclisinde İYİ Parti’ye, İl Genel Meclisinde ise CHP’ye oy vermelerini istiyoruz” dedi.

Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclisi seçimlerinde İYİ Parti’yle güç birliği yapan CHP, İl Genel Meclisi için kaslarını gerdi. Dün 113 Cadde, Mimar Sinan Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yapan CHP heyeti, Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde İl Genel Meclisi için oy ve destek istedi.

İl Başkanı Ahmet Kürkçü, “Bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Bildiğiniz gibi Isparta’da İl Genel Meclisinde seçimlere ayrı ayrı katılıyoruz. Vatandaşlarımızdan beklediğimiz Belediye ve Belediye Meclisinde İYİ Parti’ye İl Genel Meclisi’nde ise CHP’ye o vermeleri. İl Genel Meclisinde grup oluşturmak istiyoruz. Yıllık 700 milyonTL bir bütçe var. Ama faydalanamayan köylerimiz var. Bu ayrımcılığa son vermek için CHP’nin il genel meclisi üyelerine ihtiyaç var. İnşallah bu seçimlerde grubumuzu oluşturup bu ayrımcılığa son vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.