İl Seçim Kurulu'na İtiraz Ettiler

İl Seçim Kurulu'na İtiraz Ettiler

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2019 15:28
İl Seçim Kurulu'na İtiraz Ettiler

İYİ Parti, Gelendost seçimlerinin sonucu için itirazlarını sürdürüyor. İl Başkanı Özgür Tandoğan, Gelendost sonuçları için İl Seçim Kuruluna itiraz dilekçesi vererek, oyların yeniden sayılmasını istedi.

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, yaptığı açıklamada “31 Mart 2019 tarihinde Gelendost İlçemizde gerçekleştirilen seçimler ile itirazlarımız sürüyor. İlk açıklamalara göre 14 oy farkla İYİ Parti Gelendost Belediye Başkan Adayımız Mustafa Özmen’in kazandığı açıklanmıştı. Sonradan ne değişti, ne değiştirildi onun takibini yapıyoruz. Ne kadar AK Parti tarafından seçimi kazandık, fark attık gibi açıklamalar yapılsa da biten henüz hiçbir şey yoktur. Basında çıkan haberlerin henüz bir geçerliliği yoktur.

İYİ Parti Gelendost Belediye Başkan Adayımız Mustafa Özmen ile AK Parti adayı arasında bıçak sırtı oy farkı olması nedeniyle oyların yeniden sayılması gerekmektedir.

İl Seçim Kuruluna İYİ Parti Gelendost Belediye Başkan Adayımız Mustafa Özmen, İYİ Parti İlçe Başkanlık yetkilerimiz ve avukatlarımızla gerekli itirazlarımızı yaptık. Yapılan usulsüzlüklerin belirlenmesini ve kanuni sürecin sonuçlanmasını bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum