İmar Düzenlemelerinden Herkesin Haberi Olacak

İmar Düzenlemelerinden Herkesin Haberi Olacak

Yayınlanma:
İmar Düzenlemelerinden Herkesin Haberi Olacak

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, şeffaf belediyecilik vurgusu yaparak; göreve geldiklerinde yapılan imar düzenlemelerinin mahalle muhtarlıklarında askıya çıkacağını, değişikliklerin muhtarlar tarafından vatandaşa duyurulacağını söyledi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Lozan Mübadilleri Derneği’nde dernek üyeleriyle buluştu. Başdeğirmen, Dernek Başkanı Ömer Konuk’un yaptığı fedakar çalışmaları bildiklerini belirterek “Ömer Ağabey Isparta’nın imarında örnek olan inşaat ustamız. Kendisi Emre Mahallesi’nin Mimar Sinan’ı. Bugüne kadar birlikteydik. Bundan sonra da Emre Mahallesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

ANKARA’DA GÜÇLÜYÜZ
Belediye ve muhtarlığın önemli görevler olduğunu kaydeden Başdeğirmen, “Bir mahallede muhtarın yüzünü ağartacak olan belediyedir. Belediye’nin yüzünü de ağartacak olan muhtardır. 5 yıl boyunca sizi idare edecek yerel yöneticileri seçerken çok iyi düşünmek zorundayız. Bizler bu memleket için projeler üretiyoruz. Neler yapacağımızı sizlere anlatıyoruz. İnsanları dinliyoruz. Onların fikirlerini alıyoruz. Göreve geldiğimizde bunları yapacağız. Isparta’nın nüfusu 7 bin arttı. Bu şehri istihdamın önünü açacak, yatırımcının önünü açacak insanların refah seviyesini yükseltecek bir şehir haline getirmek istiyoruz. Biz ben değil biz biliriz diyerek iktidarın desteğiyle hizmet üretmek istiyoruz. Ankara’ya gittiğimizde bize destek olacak üç milletvekilimiz var. Tek başımıza olduğumuzda bunu yapmak mümkün değil. 10 yıldır bunu gördük. Sayın Cumhurbaşkanımız eşit, adaletli yönetemeyecekseniz bu görevlere talip olmayın diyor. Biz eşit, adaletli olacağız. Biz şehrül emin olacağız. Bir kesimin, bir kişinin değil vatandaşın emrinde olacağız.

İMAR DÜZENLEMELERİ ASKIYA ÇIKACAK
Artık imar düzenlemeleri mahalle bazında muhtarlıklarda asılı olacak. Muhtarlar değişiklikleri vatandaşa duyuracak. İtirazlar alınacak. Şeffaf yönetim çok önemli. Vatandaşın madde manevi her türlü varlığı bizim için kutlu bir emanettir. Biz memleketi bir adım ileriye götürmek istiyoruz. Vatandaşın istifadesine olmayan hiçbir yatırıma ne vakit ne nakit harcayacağız. Hiçbir şekilde paranız çarçur edilmeyecek” dedi.

BÜYÜK BİR ECDADIN TORUNLARIYIZ
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da, Lozan Mübadilleri Derneği’nin önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, “Biz büyük bir ecdadın torunlarıyız. Ulu Önder Atatürk ‘Muhacirler kaybedilmiş topraklarımızın milli hatırlarıdır” diyor. Burada bize gösterdiği bir işaret var. Kaybedilmiş topraklar diyor. O nedenle bizim iyi niyetimizi, adaletimizi, duruşumuzu, kimsenin susturmaya gücü yetmez” diye konuştu.

BAŞDEĞİRMEN EŞİYLE BİRLİKTE
ŞARKILARA EŞLİK ETTİ
Konuşmaların ardından Başdeğirmen ve beraberindekiler, Lozan Mübadilleri Derneği Türk Sanat Müziği Korosu’nun dinletisine katıldı. Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, koronun söylediği parçalara eşlik etti. Müzik ziyafetinin ardından ziyaret programı son buldu.

GÖKGÖZ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Evlatlık verildiği Emre Mahallesi’nde komşularından Başdeğirmen’e destek isteyen Milletvekili Uğur Gökgöz, kendisini büyüten anne babasından bahsederken gözyaşlarını tutamadı.
AK Parti Milletvekili Uğur Gökgöz, Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in seçim çalışmaları kapsamında Emre Mahallesi’nde Lozan Mübadilleri Derneği ziyaretine katıldı. Gökgöz, kendi mahallesinde konuşma yaparken ailesinden bahsettiği sırada gözyaşlarını tutamadı. Mahalleli Gökgöz’le gurur duyduklarını belirterek ona alkışladı. Emre Mahallesi’ni evladı olmaktan her zaman gurur duyduğunu belirten Gökgöz, “Ben de bu mahallenin muhaciriyim. 5 aylıkken bu mahalleye evlatlık verildim. Burada büyüdüm. Burada olmaktan her zaman onur ve şeref duydum. Evlatlarıma beni yetiştiren anne ve babamın isimlerini verdim. Ben ne bulduysam bu mahallede buldum. 7 ay önce sizlerin desteğiyle milletvekili seçildim. Elimizden gelen gayretle görevimizi yapıyoruz. Beni o zaman yalnız bırakmayan mahallem yine yalnız bırakmayacaktır. Bu mahallede beraber ağladık beraber güldük. Bu mahalle için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. 31 Mart’tan sonra bu mahalleye nasıl hizmet edileceğini Şükür Başkan’la ispatlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.