Isparta Basınında Bugün - 04 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2011 10:32
Isparta Basınında Bugün - 04 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

DEMOKRAT: "O raporda neler var?"
Belediye Meclisi Denetim Komisyonu, Başkan Yusuf Ziya Günaydın ve yönetiminin icraatlarına ilişkin raporu tamamladı. MHP binası, Belediye Halı Sarayı Düğün Salonu, temsil giderleri gibi pek çok konu, kırmızı kalemle çizildi.

ÇÖZÜM: "İthal aday kriterleri"
Her Seçim öncesi "ithal aday" tartışması gündeme gelir. "İthal aday" ne demek, siyasette kriter nedir, siyasetin tek sorunu bu mu?

Isparta: "İş Fırsatları Zirvesi Antalya Cam Piramit'te"
Antalya'da 3 yıldır gerçekleştirilen Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin düzenlediği Akdeniz İş Fırsatları Zirvesi, bu yıl 5-6 Nisan'da Antalya'da yapılacak.

NOKTA: "Öğrenci konseylerine Seçim önerisi"
Isparta Emniyet Müdürülüğü, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ile ortaklaşa düzenlediği eğitim ve güvenlik işbirliği toplantısında, Türkiye'deki üniversitelerin konsey başkanlarını bir araya getirdi.
OBJEKTİF: "Binlerce ürün, kalite ve güven bir arada"
Consept Üniforma ve İş Elbiseleri Mağazası'nda yok yok. Sağlıktan gıdaya, tarımdan sanayiye, temizlikten güvenliğe kadar bir çok alanda çalışan işçilere yönelik iş üniformalarının satışının yapıldığı mağaza, binlerce çeşit ürün yelpazesiyle hizmet veriyor.

GÜLSES: "Isparta'dan bir tiyatro geçti"
Aktif Gazeteciler Derneği'nin organizasyonuyla Isparta'da "Haraşo Hayatlar" isimli Oyununu sergileyen Adım Tiyatrosu ekibi, Isparta'dan kent halkının tiyatroya karşı ilgisinden bir hayli memnun ayrıldı.

OLUŞUM: "İttifak söz konusu değil"
MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, Demokrat Parti'ye yaptıkları nezaket ziyaretinin yanlış anlaşılmalara meydan vermemesini istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.