Isparta Basınında Bugün - 16 Mart 2011

Isparta Basınında Bugün - 16 Mart 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2011 11:03
Isparta Basınında Bugün - 16 Mart 2011

AKDENİZ: ''Günaydın Isparta'nın orkestra şefi olamadı''
Demokrat Parti'li Meclis Üyesi Nuri Selçuk, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın geride kalan 2 hizmet yılını bu sözlerle değerlendirdi.

ISPARTA EKSPRES: ''İl başkanları böyle istedi''
2002 yılından sonra yapılan her seçimde, sonucu çok gizli tutulan teşkilat temayül yoklamasında bu kez sonuçlar açıklanacak.

GÜLSES: ''Girişimcilik ruhumuz yok''
Isparta KOSGEB Girişimcilik Kursu için 140 başvurunun yapıldığı belirtilirken, vatandaşların bu kredilendirmelerden yararlanmak için başvurmalarına rağmen yapılan mülakatlara gelmemeleri ise farklı bir tartışma konusu oldu.

ÇÖZÜM: ''Yıldız'dan birlik beraberlik mesajı''
CHP Milletvekili aday adayı Hayrullah Yıldız, siyasi görüşü ne olursa olsun Cumhuriyetini seven herkesi CHP'ye destek olmaya, örgütleri de el ele vermeye çağırdı.

DEMOKRAT: ''Bilgi ve tecrübemle hizmet edeceğim''
Merkez Valisi Hayrullah Yıldız, mülki idare amirliği görevinde edindiği bilgi ve tecrübesiyle Isparta'nın sorunlarını çözüme kavuşturabileceğini kaydetti.

NOKTA: ''Av yasağı başladı''
Eğirdir Tarım Müdürlüğü Uğur Turgut yaptığı yazılı açıklamada, 21 Ağustos 2008 Tarih ve 26974 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2/1 ve 2/2 Numaralı Tebliğ gereği 15 Mart tarihinden itibaren Isparta il sınırları dahilindeki tüm sularda su ürünleri av yasağının başladığını bildirdi.

OBJEKTİF: ''HAS Parti ittifak yapmayacak''
Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Politika ve Tasarım Grubu'nun 'Yeni Türkiye Yeni Siyaset' konulu programına katılan HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş gündemlerinde seçim ittifakı olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.