Isparta Basınında Bugün - 19 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2011 10:55
Isparta Basınında Bugün - 19 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Isparta Ankara'da iyi temsil ediliyor''
AK Parti Milletvekili Mehmet Sait Dilek, 3 yıl öncesine kadar sadece teşvikin konuşulduğu Isparta'da gündemi değiştirecek projelere ve hizmetlere imza attıklarını iddia etti.

DEMOKRAT: ''Isparta'nın geleceği ipotekli''
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın göreve geldiğinden bu yana en iyi yaptığı şeyin yalan söylemek ve iftira atmak olduğunu belirten eski Belediye Başkanı Hasan Balaman, Günaydın'ın bankalara borçlanarak Isparta'nın geleceğini ipotek altına altığını söyledi.

ISPARTA EKSPRES: ''Parası olmayan hasta ölsün mü?''
Diyabetlilerin günde 3 kez kullanmak zorunda olduğu ''Şeker ölçüm çubuğu'' Sosyal Güvenlik Kurumu'nun ödeme listesinden çıkartıldı.

ÇÖZÜM: ''SDÜ 3 ay için 120 kişi alacak''
Üniversitenin park ve bahçe işlerinde çalıştırılmak üzere Mart ve Haziran ayları arasında çalıştırılmak üzere 120 kişi işe alınacağı bildirildi.

GÜLSES: ''Dünyada bir ilk SDÜ'de yapıldı''
Karaciğer, pankreas ve safra yolu üzerinde uzman SDÜ Öğretim Üyesi Genel Cerrah Doç. Dr. İbrahim Barut dünyada bir ilki gerçekleştirerek, hastanın bacağından aldığı damarla safra yolu yaptı.

ISPARTA: ''ISTEM pazar büyütüyor''
Borçlarının büyük bölümünü ödeyen ISTEM, Türkiye piyasası ile birlikte yurt dışına mal vermeye başladı.

OBJEKTİF: ''Isparta'nın taşı Kuzey Irak'ta''
Isparta Belediyesi'nin doğal taş işleme fabrikası ISTEM, inşaat sektörünün önemli pazarı hale gelen Kuzey Irak'a numune andezit taşı gönderdi.

İLKE: ''KETEM'de 5 bin 799 kişi tarandı''
Isparta Devlet Hastanesi bünyesinde kurulan ve kısa adı ''KETEM'' olan Kanser Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi 2010 yılı içerisinde 5 bin 799 kişiye kanser taraması yaptı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.