Isparta Basınında Bugün - 21 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2011 10:25
Isparta Basınında Bugün - 21 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Yatırıma halk karar verecek''
Isparta'nın 2007'den bu yana doğalgaz altyapısını inşa eden Torosgaz AŞ, vatandaştan gelen ''Öncelik noktaları hatalı. Abone olacak mahallere girilmedi'' eleştirilerini dikkate alarak, yatırım sistemini değiştirdi.

DEMOKRAT: ''Nihayet tıbbi atığın farkındayız''
Isparta'da 2009 yılı sonu itibariyle sağlık kuruluşlarından hasta başına 4.17 kilo tıbbi atik toplandı.

ISPARTA EKSPRES: ''Sığınmacılar şimdi daha ucuza barınıyor''
Vali Yardımcısı Tahir Demir, bir süre önce valilik önünde ''Ispartalı bize ev vermiyor'' eylemi yapan Somalili sığınmacılara ev bulunması için karlı bir yöntem bulduklarını bildirdi.

ÇÖZÜM: ''Bilerek hata yapmadık''
Kanal 32'de yayınlanan ve gündem belirleyen Isparta Basın Kulübü'nün konuğu olan AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve eski Belediye Başkanı Hasan Balaman'ın yardımcısı Ahmet Aydemir, 2009 seçim sonuçlarında demokrasinin gereğinin yerine geldiğini belirterek, 5 yıllık görev sürelerinde bilerek hata yapmadıklarını söyledi.

GÜLSES: ''Isparta yeniliklere açık bir kent''
İlk kez 2004 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Radyoterapi binasının inşaatı için Isparta'ya gelen Keleşoğlu İnşaatın sahibi Şinasi Keleş, Isparta'yı hem ticari olarak hem de insani açıdan çok sıcak bir kent olarak gördüklerini belirtti.

ISPARTA: ''Diş protezi boğazına kaçtı''
Soluk alamadığı şikayetiyle Isparta Devlet Hastanesi'ne getirilen 92 yaşındaki kadın, diş protezlerinin boğazına kaçtığı anlaşıldı. Yapılan operasyonla protez dişler çıkarıldı ve kadın sağlığına kavuştu.

OBJEKTİF: ''Toskay: Danıştay kararı en çok Başbakan'ı sevindirir''
MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, başörtüsüyle sınava girilmesine yönelik düzenlemenin Danıştay tarafından yürütmesinin durdurulmasına en çok Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sevindiğini belirtti.

İLKE: ''İnşaatta gerekli tedbirleri aldık''
Hisar Mahallesi'nde yapımı devam eden ve güvenlik açısından koruma bariyeri olmadığı iddia edilen inşaatın çevresine duvar yapılarak sorun ortadan kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.