Isparta'da Bir Çivisi Var Mı?

Isparta'da Bir Çivisi Var Mı?

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2019 09:36
Isparta'da Bir Çivisi Var Mı?

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, kendisine ‘Demir-tuğla satıyor. 5000 baş hayvanı var, bir de güneş enerjisi kurmuş’ diyen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu’ya cevap verdi.

Başdeğirmen, ‘senin Isparta’dan bir çivin var mı’ diye sordu. ‘Yatırım yapmanın, istihdam oluşturmanın ve üretim yapmanın neresi suç?’ diye soran Başdeğirmen, şöyle dedi:

“Bugüne kadar siyasette seviyemi hiç düşürmedim. Hem sayın Günaydın’a hem sayın Gökmenoğlu’na ‘sayın Başkan’ diye hitap ettim. Birisi belediye başkanı, diğeri Baro Başkanı.

Dün çıkmış televizyona konuşuyor. Ne konuştuğunu bilmiyor. Gerçekten çok üzüldüm. Bu kadar seviyesizlik olmaz. Yalan var, iftira var. Atış serbest. Siyasi seviye ayaklar altında. Yakıştıramadım.

Benim 5 bin baş hayvanım olduğunu, köylüye hayvan bırakmadığını söylemiş. Demir-tuğla işi yaptığımız, hayvancılık ve enerji işi yaptığımı söylemiş sonra da ‘her işi sen mi yapacaksın’ demiş.

Ben bu şehirde kazandığımı bu şehre yatırdım. Bu şehrin ekonomisine katkı sağladım. Sen ne yaptın. Yıllar öncesinden Konya’da gelmişsiniz. Rahmetli baban, mekanı cennet olsun yıllarca noterlik yapmış, sen yıllarca avukatlık yapıyorsun. Bu şehirde çakılı bir tane çivin var. Bu memleketin ekmeğini yemişsin, parasını kazanmışsın üretim adına, istihdam adına ne yaptın?

Evet ben hayvancılık yapıyorum. Ama 5 bin baş değil. 500 bile değil. Keşke 5 bin baş hayvancılık yapabilsem. Üretime katkımız daha fazla olurdu.

İstihdam yapmak, üretim yapmak, yatırım yapmak suç gibi konuşuyorsun. Ne zamandır özel sektör yatırımı ve girişimi suç olmuş.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum