Isparta’da Zillete Yer Yok!

Isparta’da Zillete Yer Yok!

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2019 16:33
Isparta’da Zillete Yer Yok!

Isparta mitinginde sert siyasi mesajlar veren Bahçeli, “AK Partili kardeşlerimizle omuz omuza yürüyoruz. Ayrımız yok, gayrımız yok, ihtilafımız yok. Cumhur İttifakı istikbalin mimarıdır” dedi. Bahçeli, “Siyasi üslubumuz, söz ve değerlendirmelerimiz Cumhur İttifakı’nın doğasına birebir uygun olacaktır” mesajı verdi.

MHP Lideri Bahçeli, Isparta mitinginde yine millet ittifakını hedef aldı. “Isparta’da Zillete yer yoktur” ifadelerini kullanan Bahçeli, AK Parti ile omuz omuza yürüdüklerini kaydederek, “AK Partili kardeşlerimizle omuz omuza yürüyoruz. Ayrımız yok, gayrımız yok, ihtilafımız yok. Cumhur İttifakı istikbalin mimarıdır” dedi.

ÜSLUP UYARISI YAPTI
Siyasi üslup uyarısı yapan Bahçeli, “Önemli bir hususun da altını kalın bir şekilde çizmek isterim: Isparta Cumhur ittifakı kapsamında yer almayan illerimiz arasındadır. Bu kentimiz Cumhur İttifakı’nın kapsamında değilse de, siyasi üslubumuz, söz ve değerlendirmelerimiz Cumhur İttifakı’nın doğasına birebir uygun olacaktır. Çünkü “Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar” diyoruz. AK Partili kardeşlerimizle omuz omuza yürüyoruz. Ayrımız yok, gayrımız yok, ihtilafımız yok. Cumhur İttifakı istikbalin mimarıdır. Cumhur İttifakı, 2023 Lider Ülke Türkiye’nin güvencesidir. Isparta’da zillete yer yoktur, icazet ve itibar da asla olmayacaktır” diye konuştu.

KANDİL TALİMAT VERDİ
CHP UYGULADI
İYİ PARTİ REFAKATÇI OLDU
31 Mart seçimlerinin bir beka seçimi olduğunu savunan Bahçeli, “Yerel yönetimlerin yerli ve milli ellerde olması demek, geleceğe umutla bakmak demektir. Belediyelerde PKK’nın yuvalanması bu açıdan mahsurlu, marazi ve sakıncalıdır. Belanın kol gezmesi demek geleceğimizin pürüzlü ve sıkıntılarla dolu olacağına delalettir. Bu nedenle 31 Mart seçimleri aynı zamanda bir beka seçimidir. Zillet İttifakı karşımızda hizalanmış, geleceğimizi karartmanın arayış ve çabasına girmiştir. CHP-İP-HDP-SP-ÖDP bir olmuş, cumhurun geleceğine kast etmek için kolları sıvamışlardır.



PKK’nın siyasi uzantıları belediyeler üzerinden Türkiye ve Türk milleti ile hesaplaşmanın alçak niyetine sabitlenmişlerdir. Kandil talimatını vermiş, CHP uygulamaya geçmiş, İP refakatçi olmuştur. Türkiye’nin karşısında puslu bir ittifak kurulmuştur. 2023 hedefimizi dinamitlemek isteyenler kafasını kaldırmıştır. İstikrardan rahatsızlık duyanlar harekete geçmişlerdir. Hepsi aleni bir şekilde ortaya çıkmışlardır. PKK’nın siyasi uzantıları Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Adana, Mersin, Bursa gibi büyükşehirlerde aday çıkarmamışlardır. Zillet İttifakı’na monte olmuşlar, destek vermişler, küstahça pazarlıklar yapmışlardır. Gayeleri sözde Kürdistan’da kazanıp, batı da ise AK Parti ve MHP’ye kaybettirmektir.

Hedefleri Ankara ve İstanbul’da HDP’siz-PKK’sız hareket edemeyecek belediye başkanlarını iş başına getirmektir. Kandil ihanet şebekesi, işbirlikçileri kanalıyla başkentimizi kontrol altına almayı amaçlamıştır. PKK İstanbul’u yönetme arayışına girmiştir. Pensilvanya, Cumhurun iradesine göz dikmiş, istiklal ve istikbalimizi gölgeleme hevesine kapılmıştır. Her şeyi görüyor, hepsini biliyorsunuz. Yalan zilletin ruhuna işlemiştir. Türkiye hazımsızlığı zilletin iliklerine kadar nüfuz etmiştir. HDP aşkı CHP’yi, İP’i esir almış, istikametlerini uçuruma doğru çevirmiştir. YPG/PKK sempatisi bunların iradelerini harap etmiş, hezimete uğratmıştır. 15 Temmuz’da işgale müsaade etmeyen aziz milletimiz, 31 Mart’ta da zilletin komplo ve kuşatma hamlesine kesinlikle izin vermeyecektir. Gördüğümüz budur, olacak da budur. Ülkemizi topla, tankla, tüfekle, hendek ve çukurla sindiremeyenlerin 31 Mart seçimlerini fırsata çevirmesine Isparta göz yummayacak, büyük Türk milleti müsaade etmeyecektir” şeklinde konuştu.

CHP VE İYİ PARTİ SEÇMENİNE SESLENDİ
Konuşmasında CHP ve İYİ Parti seçmenlerine de seslenen MHP Lideri Bahçeli, “Zillet İttifakı’na gelin siz de tavır koyun, parti yönetimlerinizin vebaline ortak olmayın. Bu CHP, Atatürk’ün CHP’si değildir, bu İP iyi falan hiç değildir. CHP’ye oy veren kardeşlerim, gelin birlikte yürüyelim. İP’e oy veren kardeşlerim, gelin aramızdaki tüm engelleri kaldıralım. AK Partili kardeşlerimizle Türkiye’nin safında toplandık, gelin buna siz de katılın. Birlikte cumhurun iradesinde buluşalım. 2023’ün Lider Ülke Türkiye’sini hep birlikte inşa edelim” dedi.

BAYRAĞA-VATANA SAHİP ÇIKACAK MISINIZ?
MHP Lideri Bahçeli, “Şimdi soruyorum sizlere; Bayrağa sahip çıkacak mısınız? Vatana sahip çıkacak mısınız? Türkiye’ye sahip çıkacak mısınız? Milli bekaya sahip çıkacak mısınız? Hamd olsun, Isparta cumhurun ruhuna ortak olmuş, kararlı bir duruş göstermiştir. Isparta, 31 Mart’ta zilleti silip süpürecek, siyaset çöplüğüne fırlatıp atacaktır. 31 Mart’ta Isparta, inanıyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi’nde bir kez daha buluşacak, bir kez daha milli bir heyecanla geleceğine sahip çıkacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum