Isparta'nın Röntgenini Çekiyoruz

Isparta'nın Röntgenini Çekiyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2021 09:14
Isparta'nın Röntgenini Çekiyoruz

CHP Isparta İl örgütü ve ilçe örgütleri pandemi nedeniyle ara verdikleri yüz yüze toplantıyı uzun sürenin ardından yeniden gerçekleştirdi. İl Başkanı Halıcı, “Ispartalı hemşehrilerimiz yalnız değil” dedi. 

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, partisinin ilçe başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda kent sorunları konuşuldu. Toplantıya ilişkin açıklama yapan Halıcı; “Bir süredir pandemi nedeniyle yapamadığımız İlçe Başkanları ile değerlendirme toplantımızı, yöneticilerimizin, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Güzel ve verimli bir toplantı oldu. Isparta’nın sorunlarını tespit etmek adına, örgütümüzde yaşanan ufak tefek sıkıntılar nedir, neler yapıyoruz, bunları karşılıklı konuşmak adına bölge toplantıları başlatmıştık. Fakat pandemi koşulları nedeniyle bu toplantıların devamını getiremedik. Şimdi başkanlarımızla toplantılara başlıyoruz. Baharın gelmesiyle bu bölge toplantılarına devam edeceğiz. Bu toplantıların amacı Isparta’nın merkezinde ve ilçelerinde yaşadığımız sorunları tespit etmek. Yani bir anlamda Isparta’nın röntgenini çekiyoruz. Sonra kamuoyu ile paylaşıyoruz. Hem Ispartalı hemşerilerimizin yalnız olmadığını hem de Isparta’nın sahipsiz olmadığını göstermek adına bu toplantıları gerçekleştiriyoruz” dedi.

2020’de pandemi dönemine rağmen Isparta’nın sorunlarını Türkiye gündemine getirdiklerinin altını çizen CHP’li Halıcı, 2021’de de tespit edilen kent sorunlarını hazırlanacak bir raporla genel merkeze sunacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.