ISUBÜ Eğitim Binasına Kavuştu

İş İnsanları ve Hayırsever Vatandaşların Katkılarıyla Yapılan Eğitim Binası IIsubü'ye Törenle Teslim Edildi.

Yayınlanma:
ISUBÜ Eğitim Binasına Kavuştu

Isparta Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği aracılığıyla Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesine (ISUBÜ) kazandırılan eğitim binasının üniversiteye teslimi geniş katılımla gerçekleştirildi.

Hızırbey Mahallesi eski Kız Sağlık Kolejinin bulunduğu 7 bin metrekarelik alanda, 1.013 metrekare taban ve 5.065 metrekare kapalı alana sahip eğitim binası bodrum+4 kattan oluşuyor ve içerisinde 17 derslik, 5 atölye, 3 laboratuvar, 18 idari personel odası ve 10 adet teknik hizmet odası bulunuyor.

ISUBÜ Eğitim Binasının teslim törenine Isparta Valisi Aydın Baruş, Isparta Belediye Başkanı ve Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, iş ve meslek odaları temsilcileri, STK temsilcileri, eğitim binasına katkı sunan iş insanları ve hayırsever vatandaşlar, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.