İttifakta Moraller Yüksek

İttifakta Moraller Yüksek

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2019 09:22
İttifakta Moraller Yüksek

İYİ Parti ve CHP'nin ittifak adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak seçmenlerle dertleşiyor.

Gökmenoğlu, "Gittiğimiz her yerde bize karşı inanılmaz bir teveccüh var. Ispartalıların yüzü gülsün istiyoruz. İnşallah 1 Nisan'dan sonra hep birlikte yüzümüz gülecek. Her yerde istihtamla ilgili projelerimizi anlatıyoruz. Hemşerilerimizle dertleşiyoruz. Seçmen aslında kararını vermiş. Bu birilerinin kasıtı yayınladıkları anketler var ya, hepsine gülüyoruz onların. Anket sokakta. Anket mahallelerde" diye konuştu.

Gökmenoğlu, şu ana kadar noterden tastiklettiği projelerini kamuoyunda anlattığını kaydederek, "Şimdi sizlere bir ip uçu vereyim. 15 Mart'ta daha büyük projelerimizi açıklayacağız. Isparta'yı herkesin ürettiği, herkesin kazandığı, herkesin yüzünün güldüğü bir şehir yapacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.