İYİ Parti’de Kongreler Tekrar Başladı

İYİ Parti’de Kongreler Tekrar Başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2020 12:09
İYİ Parti’de Kongreler Tekrar Başladı


Koronavirüs pardemisi nedeniyle geçtiğimiz Mart ayında kongrelerine ara veren İYİ Parti’de 1 Haziran’da başlayan ‘Normalleşme’ kapsamında kongreler tekrar başladı. Bu doğrultuda verilen aranın ardından ilk yapılan Y. Bademli İlçesi Kongresinde mevcut Başkan Güral Altınışık tekrar göreve seçilerek güven tazeledi.

PANDEMİNİN ARDINDAN İLK KONGRE Y. BADEMLİ’DE
Hafta sonu yapılan kongreye; İl Başkanı Özgür Tandoğan’ın yanı sıra, partinin İl Genel meclisi Üyesi Sinan Aydın, Belediye meclisi Üyesi Ahmet Aydoğdu, İlçe Başkanları, İl ve ilçe yöneticileri ve ilçedeki üyeler katıldı.

GÜRAL ALTINIŞIK İLE DEVAM…
Yenişarbademli 1.Olağan kongresinin Divan Başkanlığını İl Başkanı Özgür Tandoğan yaptı. Kongrede yapılan faaliyet raporunun okunması, gelir gider cetvellerinin okunup onaylanmasının ardından seçimlere geçildi ve yapılan seçimler neticesinde mevcut Başkan Güral Altınışık ve yönetim kurulu tekrar seçilerek güven tazeledi.

BAŞKAN TANDOĞAN’DAN BAŞARI DİLEĞİ
Kongrenin ardından seçim sonuçlarının açıklanması ile İl Başkanı Özgür Tandoğan tekrar göreve seçilen Güral Altınışık ve yönetimini kutlayarak görevinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.