İYİ Parti’li Gençlik Karaca'ya Emanet

İYİ Parti’li Gençlik Karaca'ya Emanet

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Kasım 2019 08:48
İYİ Parti’li Gençlik Karaca'ya Emanet

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na Yakup Karaca atandı. Karaca, görev mazbatasını İYİ Parti Genel Merkez Gençlik Politikaları Başkanı Berna Sukas’ın elinden aldı.

İYİ Parti Isparta Gençlik Kolları, İYİ Parti Genel Merkez’ine İl Gençlik Politikalarından Sorumlu Başkan Melih Kahveci ve kalabalık bir grupla adeta çıkarma yaptı. Genel Merkez Gençlik Politikaları Başkanı Berna Sukas’ın elinden mazbatasını alan Yakup Karaca, “İYİ Partimizin gençliğe verdiği önemi biliyoruz. Bu görev bilinci ile hareket edeceğiz” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı F. Özgür Tandoğan, yaptığı açıklamada, İYİ Parti Isparta Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Alperen Yılmaz’ın istifa etmesinin ardından, tüzük gereği Gençlik Kolları Başkanlığına, Yakup Karaca atanmıştır” dedi.

Genel merkezde yapılan istişareler sonucunda karar verildiğini vurgulayan Tandoğan, şunları kaydetti: “Gençlik Kolları Başkanlığına Genel Merkezimizde yaptığımız istişareler sonucunda karar verildi. Gençler bizim geleceğimiz. Gençlerimize sahip çıkmalı onlara imkan vermeliyiz. Makamlar mevkiler gelip geçici. Bu makamların gelecekteki sahiplerine destek olmalıyız. Onlara verdiğimiz destek geleceğe attığımız en önemli imzamızdır. Bu bilinçle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Plan ve programlarımızda gençlerimizi ön planda tutuyoruz. 'Özellikle seçimde bizim elimiz kolumuz olan gençlik kollarımızın bundan sonraki süreçte de aynı azim ve güçle çalışacaklarına inancım tamdır. Gençlik Kolları Başkanı Yakup Karaca’ya görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.