İYİ Parti'ye Çirkin Saldırı

İYİ Parti'ye Çirkin Saldırı

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2020 15:37
İYİ Parti'ye Çirkin Saldırı

İYİ Parti Uluborlu İlçe Teşkilatının binası kimliği henüz tespit edilemeyen kişi yada kişilerce saldırıya uğradı. Saldırı sonucu parti binasının camları kırıldı. İl Başkanı Mustafa Şimşek, beraberindeki partililerle Uluborlu’ya giderek basın açıklaması yaptı.

İYİ Parti Uluborlu İlçe Başkanlığı’nın binası kimliği henüz tespit edilemeyen kişi yada kişilerce saldırıya uğradı. Saldırıda binanın camları kırıldı.
Olay sonrası Uluborlu’ya giden İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek ve beraberindeki partililer, Uluborlu İlçe Başkanlığını yalnız bırakmayacaklarını belirterek saldırıya uğrayan binanın önünde basın açıklaması yaptı.

İl Başkanı Şimşek, açıklamasında “Gönül isterdi ki bugün burada çay kahve içmek için toplanalım. Gönül isterdi ki bugün ülkemizin sorunlarını konuşalım. Uluborlu’nun sorunlarını konuşalım. Kirazı, ekonomiyi konuşalım. Ama ne yazık ki burada hoş olmayan bir ortamla karşı karşıyayız” dedi.



Şimşek, “Biz bu baskılara alışkınız. Daha öncede birçok kısıtlamayla, baskıyla karşı karşıya kaldık. Meydanlar verilmedi, çöp konteynerlerinin üzerinde mitingler yaptık. Bugün de ilçe binamıza bir saldırı gerçekleştirildi. Sanmasınlar ki biz burada ilçe başkanımızı, partililerimizi yalnız bırakacağız. Bırakın camlarımızı kırmayı, binamızı yıksalar pazarcı şemsiyesi açar, yine parti çalışmalarımızı sürdürürüz. Bunlar bizi yıldıramaz. Bugüne kadar engelleri aşa aşa geldik. Bundan sonra da aşarız” diye konuştu.

Emniyetin konuyla ilgili araştırma başlattığını kaydeden Şimşek, “Biz kimseyi suçlamıyoruz, hiçbir partiyi yada kurumu suçlamıyoruz. Ama şuna eminiz, bu olayın failleri yargı karşısına çıkacak ve hesabını verecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.