Kent Sorunları Masaya Yatırıldı

Kent Sorunları Masaya Yatırıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2020 20:58
Kent Sorunları Masaya Yatırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Örgütü, İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı liderliğinde bir araya gelerek il gündemini değerlendirdi.

CHP Isparta İl Örgütü şehrin sorunlarını ve gündemini değerlendirmek, geleceğe dönük çalışmaları planlamak için bir araya geldi. İl Başkanlığında İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Toplantının ardından Başkan Halıcı açıklama yaparak bilgi verdi.

Şehrin ve vatandaşların yararına çalışmalar için fikir alışverişinde bulunduklarına değinen Başkam Halıcı, “CHP olarak iktidar yolunda adımlarımızı atmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz toplantımızda Merkez İlçe Başkanımız ve İl Meclis üyelerimizin katılımıyla şehrimizin sorunlarına ve gündemine ilişkin fikir alışverişinde bulunduk. İlerleyen zamanlarda atacağımız adımlara yönelik planlamalar da yaptık. Tüm imkanlarımızla şehrimiz ve hemşehrilerimiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.