Memleket Partisi 'A Takımını' Açıkladı

Memleket Partisi'nde İl Yönetimi ve 2 İlçenin Başkanı Açıklandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Haziran 2021 15:44
Memleket Partisi 'A Takımını' Açıkladı

Memleket Partisi İl Başkanı Murat Yaltırak, partisinin il merkezinde düzenlediği basın toplantısında il yönetimini açıkladı. Yaltırak, partisinin Merkez İlçe ve Şarkikaraağaç ilçe başkanlarını da açıkladı.  

Muharrem İnce liderliğindeki Memleket Partisi, Isparta’da örgütlenme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İl Başkanı Murat Yaltırak, partisinin 21 kişilik il yönetimini dün partisinin il merkezinde açıkladı. Yaltırak, burada yaptığı açıklamada “Memleket Partisi olarak bugün il yönetim kurulumuzu, Merkez İlçe Başkanımızı ve Şarkikaraağaç ilçe başkanımızı açıklıyoruz. Memleket Partisi, Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş, hukukun üstünlüğünü, emek değerlerini, toplumsal barışı ve hakça bölüşümü ilke edinmiş Cumhuriyetçi ve Demokrat bir partidir.

Buradan bir kez daha ilan ediyoruz ki, bizim siyasette ki varlığımız o partiye, bu partiye küskünleri bir araya getirmek gibi bir durum değil. Biraz sonra açıklayacağım yönetim kurulumuzda farklı farklı siyasi partilerde görev almış isimler olduğu gibi, siyasete Memleket Partisi ile başlayan isimler de var. Daha önce farklı siyasi partilerden Milletvekili adayı olmuş, Belediye Meclisi üyesi olmuş isimler de yine listemizde yer alıyor. Biz, memleket için söyleyecek sözü olanlara, memleket için elini taşın altına koyacak olanlara kapımızı açtık ve onlarla yola çıktık” dedi.

1-055.jpg

İKTİDAR DA MUHALEFETTE VATANDAŞIN GÜNDEMİNDEN KOPUK
Açıklamasında hem iktidarı hem de muhalefeti eleştiren Memleket Partisi İl Başkanı Yaltırak, “Bugün AKP’den ayrılan, bu ülkede Başbakanlık yapmış olan Davutoğlu’nun partisiyle, Maliye Bakanlığı yapmış olan Babacan’ın partisi ile dostluk isteyen bir Millet İttifakı var. Bugün, suni gündemlerle, halkın açlığını, işsizliğini, ekonomisini sümen altı eden bir Cumhur İttifakı var. Bunlar ne bu ülkenin, ne de bu milletin sorunlarını çözemezler. Milletimizin kayıkçı kavgasıyla kaybedecek vakti kalmadı” diye konuştu. Vatandaşın gerçek sorunun açlık, işsizlik, gelecek kaygısı olduğunu kaydeden Yaltırak, “Memleket Partisi olarak bu sorunları biliyoruz ve çözüm odaklı projelerimizle geliyoruz. Isparta’da da yoğun bir örgütlenme çalışması içerisindeyiz. Hemen hemen tüm ilçelerimizde, beldelerimizde teşkilatlarımızı kurmaya başladık. Bugün Merkez İlçe Başkanımızı ve Şarkikaraağaç ilçe başkanımızı da açıklıyoruz” dedi.

İŞTE MEMLEKET PARTİSİ’NİN İL YÖNETİMİ
Murat Yaltırak başkanlığında Isparta örgütlenmesini yapan Memleket Partisi’nin Isparta İl Yönetiminde şu isimler yer alıyor: Erhan Şanlı, Nurettin Yurdugüzel, Meliha Yıldırım, Bayram İstanbul, Aşkar Güvercin, Onur Gökşahan, Salih Bektaş, Mustafa Alpsoy, Hüseyin Balcı, Bayram Suna, Eda Aydemir, Ahmet Yıldız, Serhat Dereli, Mürsel Bayraktar, Osman Honamlıoğlu, Abidin Evin, Kerim Öztürk, Hasan Demirdamar, Gökhan Tokalı, Halil İbrahim Durmaz”

4-003.jpg

MERKEZ İLÇE MELİHA YILDIRIM’AŞARKİKARAAĞAÇ CEBRAİL İPEK’E EMANET
Memleket Partisi İl Başkanı Murat Yaltırak, İl Yönetimine hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra partisinin Merkez İlçe Başkanı Meliha Yıldırım ve Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Cebrail İpek’e parti program ve tüzüğünü takdim etti.

Merkez İlçe Başkanı Meliha Yıldırım, daha önce Anadolu Partisi’nin Milletvekili Adayı olduğunu hatırlatarak, siyasette kadının önemli bir rolü olduğuna işaret etti.

Yıldırım “Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin liderliğinde hepimizin özlediği Türkiye’ye hep birlikte ulaşacağız. Allah utandırmasın” dedi.

Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Cebrail İpek de “Bugün bu önemli görevin hakkını vererek partimizi büyüteceğimize huzurlarınızda söz veriyorum. Şarkikaraağaç’ta ciddi bir örgütlenme çalışması yaparak ilçe yöneticisi arkadaşlarımızla birlikte partimizi iktidara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi İl Başkanı Murat Yaltırak, diğer ilçe ve beldelerdeki atamaları da zaman içerisinde kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti.

2-017.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum