MHP Milletvekili Sönmez: “Tüm Eserlerde Günaydın’ın İmzası Var”

MHP Milletvekili Sönmez: “Tüm Eserlerde Günaydın’ın İmzası Var”

Yayınlanma:
MHP Milletvekili Sönmez: “Tüm Eserlerde Günaydın’ın İmzası Var”

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine hazırlanan MHP, tüm teşkilatları ve Milletvekili Hasan Basri Sönmez ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın partililerle birlikte Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret etti.

mhp-milletvekili-sonmez-tum-eserlerde-gunaydinin-imzasi-var-1.jpg

Tüm esnafla tek tek sohbet eden Milletvekili Sönmez ve Başkan Adayı Günaydın, esnafın istek, dilek ve şikayetlerini dinleyip, not aldılar.

MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Isparta’daki büyük tüm eserlerde Günaydın’ın imzasının bulunduğu söyleyerek, Isparta’nın 31 Mart’ta, 5 senedir özlediği gerçek belediyeciliğe kavuşacağını belirtti.

mhp-milletvekili-sonmez-tum-eserlerde-gunaydinin-imzasi-var-2.jpg

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın da esnafın sorunlarını bildiklerini, geçmişte esnafla nasıl iyi ilişkiler içerisinde çalıştılarsa bunu geliştirerek devam ettireceklerini kaydetti.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.