Milletvekili Cesur O Sözlere Açıklık Getirdi

Milletvekili Cesur O Sözlere Açıklık Getirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Temmuz 2020 16:27
Milletvekili Cesur O Sözlere Açıklık Getirdi

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, partisinin Burdur Kongresi'nde yaptığı konuşmanın bütününden koparılarak servis edildiğini belirtti.

Milletvekili Cesur, konuyla ilgili açıklamasında "Salda ile ilgili Burdur teşkilatlarımıza konuşmam, bağlamından koparılarak servis edilmiştir. Bir milletvekili olarak toplumsal tepkiyi ifade için söylediğim “o betonları söker, götürülen kumları eski yerine uygun şekilde monte ederiz” demek isterken, “eski yerine” demeyi sehven unuttuğum ifadem, akılları başka işe çalışmayan rantiyeciler ve onların trolleri tarafından çirkin bir anlama gelecek biçimde ve kadın olmama saldırı ile paylaşılmıştır. Karşımda oturan İlçe başkanlarımızı sayarken, Cemil Başkanın adını zikredip Cemil’le dememi dahi; “Cebirle” diye veren bir zihniyetin, kamuoyunu yanıltan bu sunuşlarına özne olduğum için üzgünüm ve yine de yanlış anlaşılmalardan dolayı kamuoyundan özür dilerim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum