Milli Servet Kaderine Terk Edildi!

Mustafa Kemal Atatürk’ün Adı Yaşatılacaktı… Milli Servet Kaderine Terk Edildi!

Yayınlanma:
Milli Servet Kaderine Terk Edildi!

Dönemin Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından 2018 yılında temelleri atılan Güreş Alanı ne yazık ki aradan geçen 5 yıllık süreçte kaderine terk edildi. Servet harcanarak monte edilen demirler çürümeye, brandalar ise yırtılmaya başlandı. Arazi ise resmen ot ve çöp yuvası oldu. Yetim hakkı ise kimsenin umurunda değil!

2018 yılında medyaya servis edilen, ‘Türkiye’nin ilk Güreş Alanı ve Spor Kompleksi Isparta’da Yükseliyor’, ‘Isparta’da 50 dönümlük alanda 13 bin kişilik Güreş Alanı ve Spor Kompleksi yapılıyor’ haberleri ne yazık ki realiteye dönüşmedi.

MHP’li Yusuf Ziya Günaydın’ın Başkanlığı döneminde temelleri atılan Güreş Alanı ve Spor Kompleksi, Şükrü Başdeğirmen tarafından tamamlanamadı. O dönem dahi büyük rakamlar harcanarak yapılan inşaat Başdeğirmen tarafından kaderine terk edildi.

1.png

MİLYONLARCA LİRALIK ALAN RESMEN ÇÖPLÜK OLMUŞ!

Türkiye’nin ilk Güreş Alanı ve Spor Kompleksinin günümüzde demirleri çürümeye başladı. Hatta demirlerle kaplı brandalar da yırtıldı. Ortalama değeri şu anda milyonlarca TL’yi bulan milli servet yok olmaya yüz tuttu. Demokrat Haber ekibinin bölgede yaptığı incelemede ise sporcuların güreş yapacağı alan ot ve çöp yığını haline gelmiş durumda. Vatandaşlar ise geceleri o bölgeden geçerken tedirgin olduklarını ifade ediyorlar.

2.png

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN ADI YAŞATILACAKTI

Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinin altında 50 dönümlük alanda yapılacak alana Mustafa Kemal Atatürk Güreş Alanı ve Spor Kompleksi ismi verilecekti. Güreş Alanı tamamlansaydı, 12 bin metrekarelik otopark sahası, 13 bin kişilik tribünü olacaktı. Yine 50 dönümlük alan içerisinde tartan pist ve yürüyüş yolları, 10 bin metrekarelik gül bahçesi, yarı açık sergi salonları, 8 bin metrekareden oluşan 2 meydan, 4 büyük soyunma odası, 26 adet banyo ve duş alanı olacaktı. (Umut Demiral)

3.png

4.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum