Milyonlarca Lirayı Isparta Sokaklarına Dökmüşler

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın ilginç bir çıkış yaptı. Günaydın belediye yönetimini tebrik ederek, “Milyonlarca liralık kedi-köpek maması almışlar. Isparta’da aç hayvan kalmadı” dedi.

Yayınlanma:
Milyonlarca Lirayı Isparta Sokaklarına Dökmüşler

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın 5 yıllık süre zarfında Isparta Belediyesi’nin satın aldığı kedi-köpek mamalarına dikkat çekti. Günaydın, belediye yönetiminin 5 yıllık süre zarfında kedi ve köpek mamasına yüz milyonlarca lira para harcadığını söyleyerek, “Sadece 2023 yılında kedi ve köpek mamasına 20 milyon TL bütçe ayırmışlar. Biz bölgenin en büyük Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini yapmış bir yönetimiz. Biz sokaktaki dostlarımıza harcanan paraya karşı değiliz. Bizim karşı olduğumuz sokaktaki dostlarımız üzerinden belediye paralarının çar çur edilmesi” dedi.

“MAMA FABRİKASINI KURACAĞIZ”

Belediye Başkan Adayı Günaydın görevde olduğu sürede Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini kurduklarını hatırlatarak, “2019 seçimlerinden sonra mama fabrikamızı da kuracaktık. Ancak seçimi kaybettik. Şimdi tekrar göreve gelirsek mama için yüz milyonlarca lira para harcamaktansa 3 milyon liraya bunun fabrikasını kuracağız. Bu fabrikamızda hem sokak hayvanlarımız için mama üreteceğiz hem de bunun piyasaya satışını yapma imkanımız olacak” dedi.

Günaydın fabrikayı kurduktan sonra kedi-köpek maması için harcanan yüz milyonlarca lira parayı da bebek mamasında değerlendirip bunu da ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum