Mustafa Ceceli Gül Şehri İçin Söyledi

Isparta Uluslararası Gül Festivalinin ilk günü sabahında düzenlenen etkinlikler akşamında da Mustafa Ceceli konseri ile devam etti.

Yayınlanma:
Mustafa Ceceli Gül Şehri İçin Söyledi

Isparta Meydan AVM’de düzenlenen konserde alanı dolduran binlerce vatandaş Ceceli’nin şarkılarıyla güzel bir akşam yaşadı.
ooo.jpg

Meydanı dolduran binlerce kişi cep telefonlarının da ışıklarını açarak, Mustafa Ceceli’nin birbirinden güzel seslendirdiği şarkılara eşlik etti.

Ceceli’nin konser verdiği anlarda sahnede gül yaprakları serpildi. Mustafa Ceceli buna karşın “Isparta’yı çok özlemişiz” derken, Gül Rengi şarkısını meydanda bulunanlarla birlikte söyledi.

Ispartalılar adına bir de talepte bulunan Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, “Gül Rengi şarkınızı ilk dinlediğimizde bizlere Isparta’yı ve gülümüzü anımsattınız. Bundan sonraki süreçte içerisinde gül geçen bir şarkı yaparsanız, bu şarkının klibini Isparta’mızda gül bahçelerimizde çekmenizi istiyoruz” derken, Mustafa Ceceli’de “Buradan söz veriyoruz. Klibimizi Isparta’da gül bahçelerinde çekeceğiz” şeklinde cevap verdi.

Daha sonra Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, Isparta ürünlerinden oluşan bir hediye setini Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen adına Mustafa Ceceli’ye takdim ederken, diğer taraftan sahneye çıkan çocuklar tarafından Ceceli’ye gül atıldı. Ceceli de bu hareket karşısında diz çökerek çocukları ve Isparta halkını selamladı.

der.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.