Orman Muhafaza Memuru Hayatını Kaybetti

Orman Muhafaza Memuru Hemşehrimiz Yusuf Zengin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Temmuz 2022 09:21
Orman Muhafaza Memuru Hayatını Kaybetti

Geçtiğimiz sene Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşanan yangın felaketinde başarıyla görev alan, Marmaris Orman İşletme personeli Orman Muhafaza Memuru Hemşehrimiz Yusuf Zengin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Zengin’nin naaşı, dün Orman Mugla Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketi Isparta’ya gönderildi.

Marmariste düzenlenen törenle memleketi Atabeye gönderilen Yusuf Zengin için bir açıklama yapan yetkililer şunları söyledi. ''Marmaris Orman İşletme Müdürlüğümüzde görevi başında rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden çalışma arkadaşımız, görev şehidi Orman Muhafaza Memuru Yusuf Zengin için Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, merhumun ailesi ve orman teşkilat çalışanları katıldı.

Görev şehidi ormancı Yusuf Zengin'in cenazesi daha sonra doğum yeri olan Isparta'ya gönderildi. Cenaze 21 Temmuz Perşembe günü Isparta Atabey ilçesinde öğle namazına müteakip toprağa verilecek.

Merhuma tekrar Allah'tan rahmet ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.