Ortak Akıl Vurgusu

Ortak Akıl Vurgusu

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2019 13:56
Ortak Akıl Vurgusu

İYİ Parti 1. Sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı Sinan Aydın, şehrin sorunlarını vatandaşın katılımıyla ortak akıl sistemiyle çözeceklerini ifade etti.

İYİ Parti’nin Isparta Merkez İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra adayı Sinan Aydın, kendisini bu göreve layık gören parti yöneticilerine teşekkür etti.

Isparta’nın bütün sorunlarını bildiğini ifade eden Sinan Aydın, ‘Bu yol zorlu ve çetin. Yıllardır esnafımızın ve hemşehrilerimizin içinde bulunmamdan dolayı ilimizin sorunlarını partimizce tespit ettik, şimdi sıra çözüm üretmeye geldi’ dedi. Yıllardır Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı’nda Genel Sekreter olarak görev yapan Sinan Aydın, esnaftan sonra vatandaşların da sorunları çözmek için kolları sıvadı.

Parti teşkilatlarına teşekkür ederek, neden İl Genel Meclisi üyesi olmak istediğini belirten bir açıklamada bulunan Sina Aydın: “Öncelik şahsımı bu göreve layık gören başta Genel Başkanım Sayın Meral Akşener hanımefendiye, Isparta Milletvekilimiz Dr.Aylin Cesur hanımefendiye, İYİ Parti Isparta İl Başkanım Dt. Özgür Tandoğan beyefendiye, Merkez İlçe Başkanım Hasan Büyükçam beyefendiye ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. İnandığım, olmazsa olmazımız olan vatanıma ve bayrağıma sahip çıkabilmek için bu yolda yürüyorum. Yerelde sorumlu olduğumuz bölgedeki hemşehrilerimizin sorunlarını, yapılacak yatırımları ve her türlü talepleri İl Genel Meclisi kürsüsünden yüksek ses ile konuşarak çözüme kavuşturmak amacı ile yola çıktım.

Bu yol zorlu ve çetin. Yıllardır esnafımızın ve hemşehrilerimizin içinde bulunmamdan dolayı ilimizin sorunlarını partimizce tespit ettik, şimdi sıra çözüm üretmeye geldi. Yaptığımız saha çalışmaları ile 5 yıllık çalışma takvimimizi belirledik. Bu iş ve işlemlerin yapılması için ortak akıl ile sorun çözmeye devam edeceğiz. Her şey Isparta için iyi olacak” dedi.

SİNAN AYDIN KİMDİR?
Kendisi hakkında kamuoyuna kısa bir özgeçmiş açıklayan İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Sinan Aydın: “Kıymetli Vatandaşlarım; 01.01.1975 Isparta Yalvaç Doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimlerimi Isparta merkez okullarda yaptım. Evli ve bir erkek, bir kız olmak üzere iki çocuk sahibiyim. Yıllarca memleketimde hem gıda hem de eğlence sektöründe ticari faaliyetlerde bulundum. Bir çok arkadaşıma ekmek kapısı oldum, ayrıca Yalvaç Aşağı Kaşıkara köyümde tarımla uğraşmaktayım. Bir çok sivil toplum kuruluşlarında gönüllü görevlerde bulundum .19 yıl önce başlamış olduğum Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanlığında hali hazırda Genel Sekreter olarak görevimi sürdürmekteyim. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde, kurucusu ve İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Mahalli İdarelerden sorumlu Başkan Yardımcısı görevlerinde bulundum. İYİ Parti’den İl Genel Meclisi olmak için adaylık başvurumu yaptım. Parti yönetimi ve Genel Merkezimizin teveccühü ile şahsıma 1 sırada görev verdiler.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.