Pirimoğlu’ndan Cesur’a Piar Göndermesi

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Pirimoğlu, İYİ Partili Milletvekili Cesur’un kendisi ve partisi adına piar yapmaya çalıştığını iddia etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2021 14:16
Pirimoğlu’ndan Cesur’a Piar Göndermesi

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yasir Pirimoğlu, İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un köylere hizmet götürülmediği yönündeki eleştirilerine, “Isparta’da ikamet etmeyen bazı parti temsilcilerinin, AK Parti hükümetinin 20 yıldır köylere yaptığı hizmetleri görmezden gelerek, kendi adlarına piar yapmaya çalışıyorlar” şeklinde cevap verdi.

“Milletvekli Cesur’u, gerçeği yansıtmayan şova dayalı fotoğraflarla değil de hizmete dair fotoğraf karelerinin içinde de görmek isteriz” diyen Başkan Pirimoğlu, Isparta İl Özle İdaresi aracılığı ile köylere yapılan bazı çalışmalardan örekler verdi. Pirimoğlu, “Isparta genelinde yaklaşık 9 bin kilometrelik bir alanda yol yapım çalışmasının yapılmasına devam ediyor. İl Özel idaremi merkez köylerini bağlayan yolların asfalt çalışmalarını bitirmiş durumda. Şu anda merkez köylerimizin içindeki asfalt çalışmaları devam ediyor. 2019 yılında 43 km birinci kat satıh kaplama yine 38 km 2ç kat satıh kaplama çalışması merkez köylerimizde tamamlandı.  Yine 2020 yılları içerisinde toplam 185 km üzerinde merkez köylerimizde sıcak asfalt tamamlandı. 2020 yılına yine bakacak olursak toplam 25750 m2’lik parke taşı 3 bin metrekarelik bordür taşı döşenmiştir. Merkez köylerimizde bir çok okulun yenileme çalışmaları tamamlandı. Davraz kayak Merkezi2mize önemli yatırımlar yapıldı. 23 köye toplam 30685 metrekarelik kilit taşı döşendi. Yine merkez köylerimize ait 10 içme suyu projelerine de 2 milyon 528 bin 170 TL’lik bir yatırım yapılarak tamamlandı.”

Isparta’da ikamet etmeyen siyasi parti temsilcilerinin 20 yıldır yapılan hizmetleri görmezlikten geldiğini belirten Başkan Pirimoğlu, “Bizim derdimiz onlar gibi reklam değil, bizim derdimiz vatandaşlarımıza hizmet etmektir” dedi. Pirimoğlu, “20 yıl önceki köylerin durumuyla Ak Parti geldikten sonraki köylerin arasında dağlar kadar fark var. Hatta bunun da ötesine geçerek iddia ediyorum ki, Isparta’mızdaki köylerin almış olduğu hizmetler birçok ildeki köylerin almış olduğu hizmetlerin ötesindedir. Muhalif partilerin temsilcilerinden oluşan bu grup, bazı fotoğraf kareleri ile bazı ilçelerimizde bir günde gezmiş olsa bile sanki bir hafta 10 gün o ilçenin o köyün dertleri ile dertleniyor gibi bunu sosyal medyasında paylaşıyor. AK Parti hükümeti ile yapılan hizmetleri hiçe sayarak, görmezden gelerek, doğru olmayan ifadelerle maalesef orada bir propaganda içerisine girmeye çalışıyorlar. Kendi partileri ve kendi adlarına piar yapmaya çalışıyorlar. Bizim derdimiz vatandaşa millete hizmet etmek ve olduğu gibi bu hizmetlerimizi vatandaşlarımıza anlatabilmektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum